Nóż japoński do trybowania o długości 14 cm | KASUMI, K-52014
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 140 mm |
materiał: | stal węglowa |
kolor: |
|
Nóż japoński do trybowania o długości 14 cm | KASUMI, K-52014 - Opis:
Nóż do trybowania o długości 14 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński do trybowania o długości 14 cm K-52014 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.