-
Zestaw noży, 3 elementowy | TRAMONTINA, Century
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni, 250 mm | TRAMONTINA, Century
Netto: Brutto: -
Zestaw noży Kurt Scheller Edition, 9 szt | HENDI, 975770
Netto: Brutto: -
Widelec kucharski do mięs 180 mm | STALGAST, 211189
Netto: Brutto: -
Nóż do pieczywa, 200 mm | TRAMONTINA, Century
Netto: Brutto: -
Kuty nóż do obierania, 11 cm | AMBROGIO SANELLI, Chef
Netto: Brutto: -
Tasak 18 cm | HENDI, Kitchen Line
Netto: Brutto: -
Nóż rzeźniczy 28 cm | HENDI, Profi Line
Netto: Brutto: -
Nóż kucharski 26,5 cm | HENDI, Profi Line
Netto: Brutto: -
Tasak 29,5 cm | HENDI, Profi Line
Netto: Brutto: -
Widelec do mięs 17,5 cm | HENDI, Kitchen Line
Netto: Brutto: -
Nóż japoński do chleba o długości 25 cm | KASUMI, K-76025
Netto: Brutto: -
Widelec kuty, 285 mm | CONTACTO, 4604/150
Netto: Brutto: -
Etui na 6 noży, 430x420 mm, czarne | CONTACTO, 3661/006
Netto: Brutto: -
Nóż do kebaba, kuty, 400 mm | CONTACTO, 3686/400
Netto: Brutto: -
Nóż uniwersalny, kuty, 340 mm | CONTACTO, 3635/260
Netto: Brutto: -
Nóż szefa ręcznie kuty 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto:
Noże ze stali kutej
(211)Wszystkie kategorie w dziale Noże ze stali kutej
- Noże kute dla szefa kuchni
- Noże kute dla masarni
- Noże kute do filetowania
- Noże kute zdobienia produktu
- Noże kute do trybowania
- Nożyki kute do obierania
- Noże kute do oczkowania
- Noże kute do krojenia
- Noże kute do pieczywa
- Noże kute do mięsa i wędlin
- Noże kute do ryb
- Noże kute do krojenia warzyw
- Noże kute do kebaba
- Noże kute do serów
- Noże kute do pomidorów
- Noże kute do ziół
- Widelce kute do mięs
- Zestawy noży kutych
- Tasaki kuchenne ze stali kutej
- Noże kute - japońskie