-
Nóż szefa ręcznie kuty 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto: -
Nóż szefa ręcznie kuty 18 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto: -
Nóż santoku 18 cm | STALGAST, Elite
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-459
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-416
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Nóż japoński Santoku o długości 18 cm | KASUMI, K-54018
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-457
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-456
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-452
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż do obierania 9cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-451
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-417
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-469
Netto: Brutto:
Noże kute – japońskie
(53)Noże kute – japońskie dla profesjonalnej gastronomii!
Noże kute – japońskie, które znajdą Państwo w tej kategorii produktowej, to profesjonalne artykuły gastronomiczne, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Do ich produkcji zostały wykorzystane trwałe i solidne materiały (m.in. stal nierdzewna, miedź, stal węglowa, polipropylen, drewno, tworzywo sztuczne, mosiądz, stal czy stal molibdenowo-wanadowa), dzięki którym noże kute – japońskie są niezawodne i cieszą się uznaniem wśród światowej sławy kucharzy.
Dlaczego warto postawić na noże kute japońskie?
Przede wszystkim ze względu na ich niezwykłą trwałość. Ostrza są wykonane z najwyższej jakości stali, która jest praktycznie niezniszczalna. Co więcej, jak wspominaliśmy wcześniej, są bardzo precyzyjne, co ułatwia przygotowywanie skomplikowanych potraw. Praca w kuchni staje się bardziej wydajna, a same artykuły nie wymagają częstego ostrzenia. Warto jednak robić to w miarę regularnie i dbać o ich konserwację, aby móc cieszyć się nożami przez wiele lat.
Oferujemy noże kute – japońskiej w wielu wariantach! Zapraszamy do zapoznania się całą ofertą!
Noże kute – japońskie są dostępne w wielu wariantach, dlatego jesteśmy pewni, że każdy znajdzie coś dla siebie! Artykuły różnią się materiałem, który zastosowano do ich produkcji, ale również długością ostrza, jego szerokością oraz wagą.