-
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-469
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 21cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 18cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-467
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-459
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Nóż szefa ręcznie kuty 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto: -
Nóż szefa ręcznie kuty 18 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto: -
Nóż Santoku 31 cm | HENDI, Profi Line
Netto: Brutto: -
Nóż Bunka ręcznie kuty 17 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-416
Netto: Brutto: -
Nóż kieszonkowy79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Brass
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Szefa 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-419
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
Netto: Brutto: -
Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-466
Netto: Brutto: -
Nóż japoński Santoku o długości 18 cm | KASUMI, K-84018
Netto: Brutto:
Noże kute – japońskie
(58)Noże kute – japońskie dla profesjonalnej gastronomii!
Noże kute – japońskie, które znajdą Państwo w tej kategorii produktowej, to profesjonalne artykuły gastronomiczne, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Do ich produkcji zostały wykorzystane trwałe i solidne materiały (m.in. stal nierdzewna, miedź, stal węglowa, polipropylen, drewno, tworzywo sztuczne, mosiądz, stal czy stal molibdenowo-wanadowa), dzięki którym noże kute – japońskie są niezawodne i cieszą się uznaniem wśród światowej sławy kucharzy.
Produktami, które cieszą się bardzo dużą popularnością, są japońskie noże szefa kuchni, które zostały ręcznie wykute. Są niezastąpione podczas krojenia produktów spożywczych i artykułów żywnościowych (owoców, warzyw, ryb, mięsa, nabiału itp.), gdyż umożliwią niezwykle precyzyjne cięcie. Dodatkowo są naprawdę uniwersalne, więc zastosowanie znajdą w każdym lokalu gastronomicznym.
Dlaczego warto postawić na noże kute japońskie?
Przede wszystkim ze względu na ich niezwykłą trwałość. Ostrza są wykonane z najwyższej jakości stali, która jest praktycznie niezniszczalna. Co więcej, jak wspominaliśmy wcześniej, są bardzo precyzyjne, co ułatwia przygotowywanie skomplikowanych potraw. Praca w kuchni staje się bardziej wydajna, a same artykuły nie wymagają częstego ostrzenia. Warto jednak robić to w miarę regularnie i dbać o ich konserwację, aby móc cieszyć się nożami przez wiele lat.
Noże kute – japońskie są dedykowane nie tylko dla profesjonalistów, lecz tak kucharzy-amatorów, którzy chcą wyposażyć swoją kuchnię w sprawdzone i trwałe akcesoria gastronomiczne.
Oferujemy noże kute – japońskiej w wielu wariantach! Zapraszamy do zapoznania się całą ofertą!
Noże kute – japońskie są dostępne w wielu wariantach, dlatego jesteśmy pewni, że każdy znajdzie coś dla siebie! Artykuły różnią się materiałem, który zastosowano do ich produkcji, ale również długością ostrza, jego szerokością oraz wagą.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całą ofertą Gastromania.pl, którą przygotowaliśmy dla naszych klientów! Gwarantujemy, że nasze noże kute – japońskie z pewnością Państwa nie rozczarują! Życzmy udanych zakupów.