Noże walcowane do trybowania

Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą bogatą ofertą, w której znajdują się m.in. profesjonalne noże walcowe do trybowania. Proces trybowania polega na usunięciu z ryb lub z surowego mięsa niechcianych części, które nie nadają się do spożywania, np. kości, ości, zbędnej skóry, czy nadmiaru tłuszczu. Celem takiego działania jest wydobycie z produktów jeszcze lepszego smaku.

Czytaj więcej >

Trybowniki – noże walcowane do trybowania

Noże walcowane do trybowania umożliwiają bezpieczne, skuteczne i szybkie oddzielnie kości od mięsa. Każdy produkt, który znajdą Państwo w naszym asortymencie, został wyposażony w bezpieczną i ergonomiczną rączkę, która idealnie leży w dłoni. Oferujemy trybowniki wykonane ze stali nierdzewnej, stali chromowo-molibdenowo-wanadowej, polipropylenu, poliamidu, a także z tworzywa sztucznego. Gwarantujemy, że z pewnością każdy z Państwa, znajdzie w naszym asortymencie produkt, którego potrzebuje i który spełni wszystkie Wasze oczekiwania! Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem.