-
Nóż do oddzielania kości, 38 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do oddzielania kości 28,5 cm, czarny | HENDI, Standard
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania, 16 cm | AMBROGIO SANELLI, Supra
Netto: Brutto: -
Nóż do oddzielania kości, zagięty 160 mm | SANELLI, 208160
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania, wąski, 14 cm | AMBROGIO SANELLI, Supra
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania, wąski, 16 cm | AMBROGIO SANELLI, Supra
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania, wąski, 12 cm | AMBROGIO SANELLI, Supra
Netto: Brutto: -
Nóż do wykrawania, elastyczny 16cm | GLOBAL, G-21
Netto: Brutto: -
Europejski nóż do wykrawania 15cm | GLOBAL, GF-40
Netto: Brutto: -
Nóż kucharski, 330 mm | CONTACTO, 6035/200
Netto: Brutto: -
Trybownik, 15 cm, czarny | VICTORINOX, Fibrox, 5.6303.15
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania 13 cm, czarny | TOM-GAST, T-12250-13
Netto: Brutto: -
Nóż do trybowania dł. 14 cm | WUSTHOF, Classic Ikon Creme
Netto: Brutto: -
Nóż do oddzielania kości, wąski 160 mm | SANELLI, 209160
Netto: Brutto:
Noże walcowane do trybowania
(45)Noże walcowane do trybowania
Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą bogatą ofertą, w której znajdują się m.in. profesjonalne noże walcowe do trybowania. Proces trybowania polega na usunięciu z ryb lub z surowego mięsa niechcianych części, które nie nadają się do spożywania, np. kości, ości, zbędnej skóry, czy nadmiaru tłuszczu. Celem takiego działania jest wydobycie z produktów jeszcze lepszego smaku.
Trybowniki – noże walcowane do trybowania
Noże walcowane do trybowania umożliwiają bezpieczne, skuteczne i szybkie oddzielnie kości od mięsa. Każdy produkt, który znajdą Państwo w naszym asortymencie, został wyposażony w bezpieczną i ergonomiczną rączkę, która idealnie leży w dłoni. Oferujemy trybowniki wykonane ze stali nierdzewnej, stali chromowo-molibdenowo-wanadowej, polipropylenu, poliamidu, a także z tworzywa sztucznego. Gwarantujemy, że z pewnością każdy z Państwa, znajdzie w naszym asortymencie produkt, którego potrzebuje i który spełni wszystkie Wasze oczekiwania! Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem.