-
Nóż Santoku 17cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż Szefa kuchni 18cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż do cebuli 190 mm, ECCO | HENDI, 840818
Netto: Brutto: -
Nóż Deba 15,5cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż kuchenny 230 mm, ECCO | HENDI, 840801
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia mięsa 190 mm, PROFI | HENDI, 840269
Netto: Brutto: -
Nóż do pieczeni 34,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Zestaw 4 noży do carvingu | HENDI, 841457
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż giętki do filetowania ryb, 33 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż wąski do szynki, 41,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż uniwersalny 120 mm, ECCO | HENDI, 840726
Netto: Brutto: -
Nóż do warzyw 21,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia, 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia mięsa 165 mm, GASTRO | HENDI, 840351
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia mięsa 190 mm, ECCO | HENDI, 840764
Netto: Brutto: -
Nóż do steków 22 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do chleba, 35,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto:
Noże ze stali walcowanej
(1248)Wszystkie kategorie w dziale Noże ze stali walcowanej
- Noże walcowane dla szefa kuchni
- Noże walcowane dla masarni
- Noże walcowane do szynki
- Noże walcowane do mięsa i wędlin
- Noże walcowane do pieczywa
- Noże walcowane do trybowania
- Nożyki walcowane do obierania
- Noże walcowane do ciast
- Noże walcowane do oczkowania
- Noże walcowane do krojenia warzyw
- Noże walcowane do filetowania
- Noże walcowane do ryb
- Noże walcowane do masła
- Noże walcowane do serów
- Noże walcowane do pomidorów
- Noże walcowane do ziół
- Noże walcowane do ostryg
- Noże walcowane - japońskie
- Widelce ze stali walcowanej do mięs
- Tasaki kuchenne ze stali walcowanej
- Noże walcowane do krojenia
- Noże walcowane do kebaba
- Zestawy noży ze stali walcowanej
- Noże walcowane do kiełbas
- Akcesoria i futerały do noży