-
Nóż Santoku 17cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż Szefa kuchni 18cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Zestaw Santoku + Nakiri | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż giętki do filetowania ryb, 33 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Okulary do krojenia cebuli | HENDI, 570906
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni, 36 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do ostryg prosty | HENDI, 781920
Netto: Brutto: -
Nóż do smarowania ząbkowany 22,5 cm | HENDI, 855768
Netto: Brutto: -
Nóż do warzyw 21,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia, 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do chleba/ciast HACCP 25 cm, biały | HENDI, 843055
Netto: Brutto: -
Nóż do miękkich serów 16 cm | HENDI, 856246
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia mięsa 145 mm, GASTRO | HENDI, 840344
Netto: Brutto:
Noże ze stali walcowanej
(1281)Wszystkie kategorie w dziale Noże ze stali walcowanej
- Noże walcowane dla szefa kuchni
- Noże walcowane dla masarni
- Noże walcowane do szynki
- Noże walcowane do mięsa i wędlin
- Noże walcowane do pieczywa
- Noże walcowane do trybowania
- Nożyki walcowane do obierania
- Noże walcowane do ciast
- Noże walcowane do oczkowania
- Noże walcowane do krojenia warzyw
- Noże walcowane do filetowania
- Noże walcowane do ryb
- Noże walcowane do masła
- Noże walcowane do serów
- Noże walcowane do pomidorów
- Noże walcowane do ziół
- Noże walcowane do ostryg
- Noże walcowane - japońskie
- Widelce ze stali walcowanej do mięs
- Tasaki kuchenne ze stali walcowanej
- Noże walcowane do krojenia
- Noże walcowane do kebaba
- Zestawy noży ze stali walcowanej
- Noże walcowane do kiełbas
- Akcesoria i futerały do noży