długość | 36 mm |
---|---|
szerokość | 360 mm |
wysokość | 13 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa szpatułka SPS o długości 360 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.102.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Skrobak ze stali nierdzewnej z plastikowym uchwytem do pracy z czekoladą.
Do przechowalni
Wybierak do ciasta o długości 8×11,5 cm cm wykonany z tworzywa sztucznego i stali nierdzewnej. Idealna do zbierania i dzielenia surowego ciasta. Sprawdzi się w każdej restauracji, zarówno tych małych z włoską kuchnią jak i dużych które serwują pizzę w wielu smakach.Wybierak do ciasta MG-TPF11 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Wybierak do ciasta o długości 7,5×15 cm wykonany z tworzywa sztucznego i stali nierdzewnej. Idealna do zbierania i dzielenia surowego ciasta. Sprawdzi się w każdej restauracji, zarówno tych małych z włoską kuchnią jak i dużych które serwują pizzę w wielu smakach.Wybierak do ciasta MT-TPM dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Skrobka cukiernicza RA9RS włoskiej firmy Pavoni została stworzona z wysokiej jakości tworzywa neutralnego dla żywności. To niezbędne narzędzie do wygładzania ciasta, masy cukrowej czy kremów, jak również tworzenia finezyjnych wzorów na powierzchni lodów umieszczonych w kuwecie. Skrobka do ciasta RA9RS o wymiarach 208×128 mm, dzięki wysokiej jakości wykonania, gwarantuje długotrwałe i ergonomiczne użytkowanie. Nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, gwarantując perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Szpachla do czekolady o wymiarach 12 × 11 cm wykonana ze stali nierdzewnej, zapewniającej wytrzymałość, w lekko ukośnym, klasycznym kształcie, z poręcznym uchwytem. Idealnie nadaje się do wygładzania czekolady, lukrów i polew. Szpachla przeznaczona jest do pracy we wszelakich lokalach gastronomicznych a szczególnie w zakładach cukierniczych oraz piekarniach. Idealnie sprawdzi się w gospodarstwie domowym. Szpachla do czekolady 120 × 110 mm T-307-611 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę Tom-Gast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczo-piekarniczego. Pakowana pojedynczo. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 250 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.101.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 410 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.103.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.