długość | 36 mm |
---|---|
szerokość | 360 mm |
wysokość | 13 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa szpatułka SPS o długości 360 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.102.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Skrobka cukiernicza 12,5 × 9,7 cm o numerze katalogowym 501125 wykonana z polipropylenu odpowiedniego do mycia w zmywarce. Skrobka pozwala na sprawne i szybkie wybranie ciasta z mis, formowanie i wygładzanie mas w foremkach przed pieczeniem. Znajdzie zastosowanie w piekarniach, cukierniach, kuchniach restauracyjnych, hotelowych a także w domach.
Do przechowalni
Skrobka cukiernicza RA4RS włoskiej firmy Pavoni została stworzona z wysokiej jakości tworzywa neutralnego dla żywności. To niezbędne narzędzie do wygładzania ciasta, masy cukrowej czy kremów, jak również tworzenia finezyjnych wzorów na powierzchni lodów umieszczonych w kuwecie. Skrobka do ciasta RA4RS o wymiarach 148×99 mm, dzięki wysokiej jakości wykonania, gwarantuje długotrwałe i ergonomiczne użytkowanie. Nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, gwarantując perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Skrobak do patelni z nieprzywierającą powłoką non-stick, wykonany z nylonu. Odporny na temperaturę do 220°C. W kolorze czarnym.
Do przechowalni
Skrobka cukiernicza ze stali nierdzewnej RM24 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. To niezbędne narzędzie do wygładzania ciasta, masy cukrowej czy kremów, jak również tworzenia finezyjnych wzorów na powierzchni lodów umieszczonych w kuwecie. Skrobka została wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej bezpiecznej do pracy z żywnością. Ten materiał to gwarancja ergonomiczności i długotrwałości skrobki. Skrobka cukiernicza ze stali nierdzewnej RM24 o długości 240 mm posiada wygodną rączkę, co znacznie ułatwia i przyśpiesza pracę. Skrobka nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, gwarantując perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Silikonowa szpatuła 50SC350 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatuła idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu oraz wyrównywaniu mas cukrowych, polew, kremów na tortach i ciastach. Ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa sztucznego znacznie ułatwia korzystanie ze szpatuły. Produkt 50SC350 ma długości całkowitą 350 mm oraz szerokość 65 mm, długość rączki to 235 mm. Wysoka jakość silikonu użytego w produkcji gwarantuje długotrwałość produktu, wytrzymałość do 230°C oraz przystosowanie do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 250 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.101.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 410 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.103.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.