Obręcz mikroperforowana do wypieku, kwadrat | PAVONI, Viennoiserie-Square
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 80 mm |
szerokość | 80 mm |
wysokość | 45 mm |
materiał: | stal nierdzewna |
powierzchnia: | perforowana |
Obręcz mikroperforowana do wypieku, kwadrat | PAVONI, Viennoiserie-Square - Opis:
Obręcz mikroperforowana do wypieku, kwadrat Viennoiserie-Square, XF57F stworzona została przez włoską firmę Pavoni. Linię Viennoiserie opracował francuski cukiernik Johan Martin - powstała nowa seria wysokiej jakości mikroperforowanych rantów w siedmiu kształtach.Do produkcji mikroperforowanej obręczy użyto najwyższej jakości stali nierdzewnej, która gwarantuje jego długotrwałość oraz ergonomiczność. Obręcz posiada otwory, które ułatwiają obieg ciepła, dzięki czemu gotowe wyroby zachwycą swoim doprecyzowanym, eleganckim kształtem.
Obręcz cukiernicza ze stali nierdzewnej XF57F w kształcie kwadratu, ma wymiary 8 cm x 8 cm oraz 4,5 cm wysokości.
Rant sprawdzi się idealnie do stworzenia nowoczesnych deserów (dostępne są przepisy opracowane przez mistrza Johana Martina z wykorzystaniem obręczy, by wykonać ciastka widoczne na zdjęciach). Produkt polecany jest do pracy zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.