Trzepaczka 50FA06 stworzona została przez włoską firmę Martellato, która charakteryzuje się innowacyjnością i wysoką jakością produktów. Druty ubijaczki zostały wykonane z najlepszej stali nierdzewnej, która zapewnia trwałość oraz elastyczność drutów. Ubijaczka posiada również ergonomiczną, stalową rączkę oraz uchwyt umożliwiający powieszenie produktu. Ubijaczka z rączką ze stali nierdzewnej 50FA06 o długości 50 cm nadaje się do ubijania płynnych bądź półpłynnych mas. Produkt może być czyszczony w zmywarce. Ubijaczka sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Ubijak do piany o długości 40 centymetów produkcji firmy Stalgast o indeksie 313401 został wykonany w całości ze stali nierdzewnej. Gęsto ułożone 24 druty pomagają szybko i skutecznie ubić pianę. Idealne rozwiązanie dla cukierni i restauracji przy przygotowywaniu deserów. Ubijak można myć zarówno przy użyciu profesjonalnych zmywarek gastronomicznych jak i ręcznie za pomocą odpowiednich środków do stali nierdzewnej. Producent deklaruje zgodność rózgi do ubijania 313401 z rozporządzeniem numer 1935/2004 PE dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Ubijak do piany o długości 30 centymetów produkcji firmy Stalgast o indeksie 313301 został wykonany w całości ze stali nierdzewnej. Gęsto ułożone 24 druty pomagają szybko i skutecznie ubić pianę. Idealne rozwiązanie dla cukierni i restauracji przy przygotowywaniu deserów. można myć zarówno przy użyciu profesjonalnych zmywarek gastronomicznych jak i ręcznie za pomocą odpowiednich środków do stali nierdzewnej. Producent deklaruje zgodność rózgi do piany 313301 z rozporządzeniem numer 1935/2004 PE dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Wysokiej jakości rózga o siedmiu miękkich wrzecionach, znanego i cenionego na całym świecie producenta wyposażenia gastronomicznego Hendi, o numerze katalogowym 532003 oraz długości 20 centymetrów. Rózga wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej posiada siedem miękkich wrzecion oraz wygodny uchwyt z satynowanej stali nierdzewnej z logiem producenta. Idealnie sprawdzi się w cukierniach, piekarniach czy kawiarniach a także w domowej kuchni.
Do przechowalni
Ubijak (rózga) firmy Stalgast o indeksie 313600 wykonany został ze stali nierdzewnej. Przydatny w każdej kuchni restauracyjnej, hotelowej oraz cukierni. Pomaga w przygotowaniu mas, sosów i dressingów. Idealnie nada się do ubijania piany. Druty ubijaka są grube co gwarantuje wytrzymałość narzędzia. Całkowita długość rózgi wynosi 60 centymetrów. Po zakończeniu pracy dużą rózgę 313600 należy każdorazowo umyć wykorzystując ogólnie dostępne środki do mycia przeznaczone do stali INOX – urządzenie można także myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych. Producent Stalgast deklaruje że ubijak spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Rózga stalowa o długości 40 cm wykonana z najlepszej jakości stali nierdzewnej. Idealnie sprawdzi się do ubijania białka, mieszania sosów w trakcie gotowania lub łączenia składników przy wypiekach. Sprzęt profesjonalny w bardzo atrakcyjnej cenie. Ubijak stalowy – trzepaczka o długości 40 cm T-823-40 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia gastronomicznego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Wysokiej jakości rózga o siedmiu miękkich wrzecionach, znanego i cenionego na całym świecie producenta wyposażenia gastronomicznego Hendi, o numerze katalogowym 532201 oraz długości 30 centymetrów. Rózga wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej posiada siedem miękkich wrzecion oraz wygodny uchwyt z satynowanej stali nierdzewnej z logiem producenta. Idealnie sprawdzi się w cukierniach, piekarniach czy kawiarniach a także w domowej kuchni.
Do przechowalni
Ubijak (rózga) firmy Stalgast o indeksie 313400 wykonany został ze stali nierdzewnej. Przydatny w każdej kuchni restauracyjnej, hotelowej oraz cukierni. Pomaga w przygotowaniu mas, sosów i dressingów. Idealnie nada się do ubijania piany. Druty ubijaka są grube co gwarantuje wytrzymałość narzędzia. Całkowita długość rózgi wynosi 40 centymetrów. Po zakończeniu pracy ubijak 313400 należy każdorazowo umyć wykorzystując ogólnie dostępne środki do mycia przeznaczone do stali INOX – urządzenie można także myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych. Producent Stalgast deklaruje że ubijak spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Ubijak (rózga) firmy Stalgast o indeksie 313250 wykonany został ze stali nierdzewnej (część robocza) oraz tworzywa sztucznego (rękojeść). Przydatny w każdej kuchni restauracyjnej, hotelowej oraz cukierni. Pomaga w przygotowaniu mas, sosów i dressingów. Idealnie nadaje się do ubijania piany. Druty są grube co gwarantuje wytrzymałość narzędzia. Całkowita długość rózgi wynosi 25 centymetrów. Po zakończeniu pracy należy każdorazowo umyć wykorzystując ogólnie dostępne środki do mycia przeznaczone do stali INOX – urządzenie można także myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych. Producent Stalgast deklaruje że spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Trzepaczka 50FA03 stworzona została przez włoską firmę Martellato, która charakteryzuje się innowacyjnością i wysoką jakością produktów. Druty ubijaczki zostały wykonane z najlepszej stali nierdzewnej, która zapewnia trwałość oraz elastyczność drutów. Ubijaczka posiada również ergonomiczną, stalową rączkę oraz uchwyt umożliwiający powieszenie produktu. Ubijaczka z rączką ze stali nierdzewnej 50FA03 o długości 35 cm nadaje się do ubijania płynnych bądź półpłynnych mas. Produkt może być czyszczony w zmywarce. Ubijaczka sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Ubijak (rózga) firmy Stalgast o indeksie 313450 wykonany został ze stali nierdzewnej (część robocza) oraz tworzywa sztucznego (rękojeść). Przydatny w każdej kuchni restauracyjnej, hotelowej oraz cukierni. Pomaga w przygotowaniu mas, sosów i dressingów. Idealnie nadaje się do ubijania piany. Druty są grube co gwarantuje wytrzymałość narzędzia. Całkowita długość rózgi wynosi 45 centymetrów. Po zakończeniu pracy należy każdorazowo umyć wykorzystując ogólnie dostępne środki do mycia przeznaczone do stali INOX – urządzenie można także myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych. Producent Stalgast deklaruje że spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Trzepaczka 50FA01 stworzona została przez włoską firmę Martellato, która charakteryzuje się innowacyjnością i wysoką jakością produktów. Druty ubijaczki zostały wykonane z najlepszej stali nierdzewnej, która zapewnia trwałość oraz elastyczność drutów. Ubijaczka posiada również ergonomiczną, stalową rączkę oraz uchwyt umożliwiający powieszenie produktu. Ubijaczka z rączką ze stali nierdzewnej 50FA01 o długości 25 cm nadaje się do ubijania płynnych bądź półpłynnych mas. Produkt może być czyszczony w zmywarce. Ubijaczka sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Trzepaczka spiralna o długości 29 cm wykonana z najlepszej jakości stali nierdzewnej. Idealnie sprawdzi się do ubijania białka, mieszania sosów w trakcie gotowania lub spieniania mleka. Sprzęt profesjonalny w bardzo atrakcyjnej cenie. Trzepaczka spiralna o długości 29 cm T900-250 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia gastronomicznego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Profesjonalny ubijak kuchenny, cenionego producenta APS o indeksie 00744 stworzony w całości z doskonałej jakościowo stali nierdzewnej. Długość całkowita to 28 cm, średnica każdego z 8 drutów tworzących część roboczą to 1,5 mm. Rózgę nierdzewną z rączką z tworzywa 00744 można myć zarówno ręcznie przy użyciu odpowiednich detergentów jak i w profesjonalnej zmywarce gastronomicznej. Jest to niezwykle praktyczny produkt ułatwiający ubijanie jaj, mieszanie oraz napowietrzanie sosów i polew w każdej kuchni hotelowej, cukierniczej lub restauracyjnej a także w gospodarstwie domowym.
Do przechowalni
Wysokiej jakości rózga o siedmiu miękkich wrzecionach, znanego i cenionego na całym świecie producenta wyposażenia gastronomicznego Hendi, o numerze katalogowym 532102 oraz długości 25 centymetrów. Rózga wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej posiada siedem miękkich wrzecion oraz wygodny uchwyt z satynowanej stali nierdzewnej z logiem producenta. Idealnie sprawdzi się w cukierniach, piekarniach czy kawiarniach a także w domowej kuchni.
Do przechowalni
Trzepaczka TRFU40 stworzona została przez włoską firmę Martellato, która charakteryzuje się innowacyjnością i wysoką jakością produktów. Druty ubijaczki zostały wykonane z najlepszej stali nierdzewnej, która zapewnia trwałość oraz elastyczność drutów. Ubijaczka posiada również ergonomiczną, niebieską rączkę oraz uchwyt umożliwiający powieszenie produktu. Ubijaczka z rączką z tworzywa i oczkiem do powieszenia TRFU40 o długości 40 cm nadaje się do ubijania płynnych bądź półpłynnych mas. Produkt może być czyszczony w zmywarce. Ubijaczka sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, jak również domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Ubijak do piany o długości 25 centymetów produkcji firmy Stalgast o indeksie 313251 został wykonany w całości ze stali nierdzewnej. Gęsto ułożone 24 druty pomagają szybko i skutecznie ubić pianę. Idealne rozwiązanie dla cukierni i restauracji przy przygotowywaniu deserów. można myć zarówno przy użyciu profesjonalnych zmywarek gastronomicznych jak i ręcznie za pomocą odpowiednich środków do stali nierdzewnej. Producent deklaruje zgodność produktu z rozporządzeniem numer 1935/2004 PE dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Rózga, o numerze katalogowym 511725, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 30 centymetrów. Wykonana w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej z 12 elastycznymi wrzecionami. Posiada ergonomiczną rączkę z zawieszkę umożliwiającą odwieszenie produktu. Doskonale sprawdzi się w każdej cukierni, restauracji czy barze a nawet w domowej kuchni. Ubijak ręczny można zmywać maszynowo.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.