Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232187, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,260 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 76 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 10 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 10 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232187 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1490 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 7xGN 1/1 produkcji firmy Stalgast o indeksie 849073 to urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Zaokrąglone rogi komory chłodzącej i wykonanie ze stali nierdzewnej ułatwiają czyszczenie. Otwór odpływowy znajduje się na spodzie komory chłodniczej. Urządzenie posiada cyfrowy panel sterowania. Schładzarka pomieści 7 x GN 1/1. Wsad to 25 kg na cykl schładzania szokowego a 20 kg na cykl zamrażania szokowego. Schładzanie szokowe następuje od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C odbywa się w ciągu 240 minut a następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia -20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szokówka posiada system ręcznego odmrażania. Warstwa izolacyjna wykonana została ze spienionego poliuretanu natomiast ścianki zewnętrzne i wewnętrzne wykonane są ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232163, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 72 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 28 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 3 pojemniki GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 3 prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232163 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1150 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232170, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 41 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 5 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 5 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232170 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1420 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 76 cm x 67 cm x 83 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 0,45 kW i napięciu 230 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 69 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022118 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 5 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 79 cm x 76,1 cm x 162,9 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 0,9 kW i napięciu 230 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 129 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022119 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 10 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 79 cm x 76,1 cm x 197 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 2,26 kW i napięciu 400 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 163 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022120 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 15 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016785 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waga całkowita to 100 kg a moc znamionowa wynosi 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 8x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016638 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waga całkowita to 126 kg a moc znamionowa wynosi 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016594 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waga całkowita to 179 kg a moc znamionowa wynosi 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 2/1 o numerze katalogowym 00024005 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waga całkowita to 190 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 15x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016897 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 198 cm. Waga całkowita to 225 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 19 blach piekarniczych EN 600 × 400.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00024002 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waży on 100 kg, pracuje z mocą 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 8x GN1/1 o numerze katalogowym 00024003 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waży on 126 kg, pracuje z mocą 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN1/1 o numerze katalogowym 00024004 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waży on 179 kg, pracuje z mocą 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN2/1 o numerze katalogowym 00024006 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waży on 190 kg, pracuje z mocą 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 15x GN1/1 o numerze katalogowym 00024007 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 198 cm. Waży on 225 kg, pracuje z mocą 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 19 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Podgrzewana sonda termiczna o numerze katalogowym 00016902 znanego producenta RM GASTRO to produkt bedący opcjonalnym wyposażeniem dla schładzarek szokowych oraz urządzeń mulifunkcyjnych firmy RM GASTRO.
Do przechowalni
W asortymencie naszego sklepu internetowego gastromania.pl znajdą Państwo profesjonalne schładzarki szokowe dla gastronomii, które zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości. W większości przypadków została wykorzystana stal nierdzewna, która jest surowcem bardzo często stosowanym w branży gastronomicznej. Nie ma w tym nic dziwnego! Stal nierdzewna ma właściwości antykorozyjne, czyli chroniące przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych jak m.in. woda czy niska i wysoka temperatura. Ten materiał jest odporny również na urazy mechaniczne: wstrząsy, zarysowania czy uderzenia. Schładzarki szokowe dla gastronomii, które zostały wykonane ze stali nierdzewnej, naprawdę łatwo utrzymać w czystości, dzięki czemu praca kucharza i personelu pomocniczego staje się szybsza i bardziej efektywna. Gwarantujemy, że zakup urządzeń w naszym sklepie, będzie inwestycją na wiele lat!
Gastromania.pl to sklep stworzony z pasji do branży gastronomicznej. W naszej ofercie znajdą Państwo najlepszej jakości urządzenia jak schładzarki szokowe, ale także inne maszyny, akcesoria i gadżety kuchenne. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całym asortymentem naszego sklepu! W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem! Pomożemy Państwu w wyborze najlepszych rozwiązań i urządzeń gastronomicznych!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.