Schładzarki szokowe

Profesjonalne schładzarki szokowe

Schładzarki szokowe dla gastronomii to wyjątkowe urządzenia, które oferują użytkownikom wiele opcji i ciekawych funkcji. Głównym zadaniem schładzarek szokowych jest niezwykle szybkie schładzanie, a także zamrażanie potraw – niezwłocznie po ich przygotowaniu. Jest to rozwiązanie bardzo często stosowane w restauracjach, barach szybkiej obsługi, a także w kuchniach hotelowych i innych lokalach gastronomicznych. Jedzenie, które jest przechowywane w schładzarce, zachowuje wszystkie walory smakowe i jest całkowicie bezpieczne w spożyciu. Schładzarki szokowe dla gastronomii są rozwiązaniem dla tych punktów, które przygotowuje duże ilości jedzenia. Umożliwiają ich bezpieczne przechowywanie i zapobiegają powstawaniu bakterii.

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Rozmiar GN
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura minimalna
od do
Temperatura maksymalna
od do
Ilość pojemników GN
od do
Twój wybór: Usuń wszystko