Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232187, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,260 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 76 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 10 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 10 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232187 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1490 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232170, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 41 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 5 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 5 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232170 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1420 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka/zamrażarka szokowa marki Stalgast o indeksie: 849053. Parametry techniczne urządzenia: wysokość: 85 cm, szerokość: 75 cm, głębokość: 74 cm. Schładzarka/zamrażarka szokowa to urządzenie do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Schładzanie szokowe od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C w ciągu 240 minut. Urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca oraz automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia – 20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szybko schładzarka 849053 posiada zaokrąglone rogi komory chłodzącej ułatwiające czyszczenie, profilowany uchwyt zamykania drzwi, magnetyczne uszczelnienie drzwi, otwór odpływowy na spodzie komory, wbudowany agregat oraz cyfrowy panel sterowania. Pojemność: 5 x GN 1/1. Wsad 12/18 kg na cykl. Rozmrażanie ręczne. Warstwa izolacyjna urządzenia wykonana została z wypienionego poliuretanu, a ścianki wewnętrzne i zewnętrzne ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232163, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 72 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 28 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 3 pojemniki GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 3 prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232163 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1150 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 3xGN 1/1 produkcji firmy Stalgast o indeksie 849033 to urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Zaokrąglone rogi komory chłodzącej i wykonanie ze stali nierdzewnej ułatwiają czyszczenie. Otwór odpływowy znajduje się na spodzie komory chłodniczej. Urządzenie posiada cyfrowy panel sterowania. Schładzarka pomieści 3 x GN 1/1 (2 × 65 mm i 1 × 40 mm)
Wsad to 14 kg na cykl schładzania szokowego a 11 kg na cykl zamrażania szokowego. Schładzanie szokowe następuje od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C odbywa się w ciągu 240 minut a następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia -20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szokówka posiada system ręcznego odmrażania. Warstwa izolacyjna wykonana została ze spienionego poliuretanu natomiast ścianki zewnętrzne i wewnętrzne wykonane są ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 7xGN 1/1 produkcji firmy Stalgast o indeksie 849073 to urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Zaokrąglone rogi komory chłodzącej i wykonanie ze stali nierdzewnej ułatwiają czyszczenie. Otwór odpływowy znajduje się na spodzie komory chłodniczej. Urządzenie posiada cyfrowy panel sterowania. Schładzarka pomieści 7 x GN 1/1. Wsad to 25 kg na cykl schładzania szokowego a 20 kg na cykl zamrażania szokowego. Schładzanie szokowe następuje od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C odbywa się w ciągu 240 minut a następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia -20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szokówka posiada system ręcznego odmrażania. Warstwa izolacyjna wykonana została ze spienionego poliuretanu natomiast ścianki zewnętrzne i wewnętrzne wykonane są ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10xGN 1/1 produkcji firmy Stalgast o indeksie 849103 to urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Zaokrąglone rogi komory chłodzącej i wykonanie ze stali nierdzewnej ułatwiają czyszczenie. Otwór odpływowy znajduje się na spodzie komory chłodniczej. Urządzenie posiada cyfrowy panel sterowania. Schładzarka pomieści 10 x GN 1/1. Wsad to 25 kg na cykl schładzania szokowego a 20 kg na cykl zamrażania szokowego. Schładzanie szokowe następuje od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C odbywa się w ciągu 240 minut a następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia -20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szokówka posiada system ręcznego odmrażania. Warstwa izolacyjna wykonana została ze spienionego poliuretanu natomiast ścianki zewnętrzne i wewnętrzne wykonane są ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Szafa mroźnicza jednodrzwiowa wraz z schładzarką szokową z serii ICE CREAM wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 o indeksie IMFEG produkcji włoskiej firmy SAGI to urządzenie wysokiej jakości. Maksymalna pojemność szafy to 30 kuwet o rozmiarze 360×165×120 mm. Zakres temperatur od -24 do -12 ºC. W standardowym wyposażeniu posiada 3 półki. Maksymalna ilość półek w jednej komorze szafy wynosi 4. Dodatkowe półki należy dokupić osobno. Urządzenie może pracować w temperaturze otoczenia do 32ºC. Szafa posiada funkcję automatycznego rozmrażania, drzwi zabezpieczone zamkiem oraz elektroniczny panel sterujący. Wbudowana schładzarka szokowa ma pojemność 8 kuwet o rozmiarze 360×165×120 mm. 12 kg produktu schładza się do temperatury od – 8 do – 18ºC w czasie od 70 do 90 minut. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o indeksie DMS101L produkcji włoskiej firmy SAGI to urządzenie wysokiej jakości. Schładzanie z 90 do 3°C, możliwość schładzania potraw do 42 kg, zamrażanie z 90 do -18°C. Możliwość zamrażania potraw do 25 kg. Urządzenie posiada regulację temperatury parowania za pomocą zaworu termostatycznego. Pojemność 24x GN 1/1 (h=20 mm) (opcjonalnie 10 blach 600×400 mm), rozstaw między prowadnicami 70 mm. Czynnik chłodniczy R404A. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa ze stali nierdzewnej o indeksie HP51M produkcji włoskiej firmy SAGI to urządzenie wysokiej jakości. Możliwość zamrażania do 15 kg lodów w temp. -18°C do -8°C. Urządzenie posiada elektroniczny panel sterowania z szybką kontrolą dostępu do głównych funkcji. Rozmrażanie powietrzem. Przeznaczona do tac o wymiarach 400×600 mm i 6 kuwet do lodów o wymiarach 360×165×120 mm umieszczonych na dwóch poziomach. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa ze stali nierdzewnej o indeksie HP10L produkcji włoskiej firmy SAGI to urządzenie wysokiej jakości. Możliwość zamrażania do 27 kg lodów w temperaturze -18 do -8°C. Urządzenie posiada elektroniczny panel sterowania z szybką kontrolą dostępu do głównych funkcji. Rozmrażanie powietrzem. Przeznaczona do pojemników GN 1/1 o wymiarach 400×600 mm i 6 kuwet do lodów o wymiarach 360×165×120 mm umieszczonych na czterech poziomach. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232194, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,26 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 76 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 7 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 7 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 10,5 centymetra. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może bezproblemowo pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232194 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1490 wat oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232491, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,85 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 1,12 metra posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 15 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232491 działa na środek chłodniczy R404A i R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1820 wat oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w jadłodajniach, domach weselnych, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232507, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 2,08 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 1,36 metra posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 20 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232507 działa na środek chłodniczy R404A i R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 2040 wat oraz działa pod napięciem 400 V. Doskonale sprawdza się w jadłodajniach, domach weselnych, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 76 cm x 67 cm x 83 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 0,45 kW i napięciu 230 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 69 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022118 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 5 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 79 cm x 76,1 cm x 162,9 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 0,9 kW i napięciu 230 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 129 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022119 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 10 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 79 cm x 76,1 cm x 197 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 2,26 kW i napięciu 400 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 163 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022120 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 15 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016785 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waga całkowita to 100 kg a moc znamionowa wynosi 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.