Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232187, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,260 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 76 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 10 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 10 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232187 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1490 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232163, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 72 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 28 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 3 pojemniki GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 3 prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232163 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1150 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232170, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 41 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 5 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 5 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232170 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1420 W oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 7xGN 1/1 produkcji firmy Stalgast o indeksie 849073 to urządzenie służące do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Zaokrąglone rogi komory chłodzącej i wykonanie ze stali nierdzewnej ułatwiają czyszczenie. Otwór odpływowy znajduje się na spodzie komory chłodniczej. Urządzenie posiada cyfrowy panel sterowania. Schładzarka pomieści 7 x GN 1/1. Wsad to 25 kg na cykl schładzania szokowego a 20 kg na cykl zamrażania szokowego. Schładzanie szokowe następuje od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C odbywa się w ciągu 240 minut a następnie urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia -20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szokówka posiada system ręcznego odmrażania. Warstwa izolacyjna wykonana została ze spienionego poliuretanu natomiast ścianki zewnętrzne i wewnętrzne wykonane są ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarka/zamrażarka szokowa marki Stalgast o indeksie: 849053. Parametry techniczne urządzenia: wysokość: 85 cm, szerokość: 75 cm, głębokość: 74 cm. Schładzarka/zamrażarka szokowa to urządzenie do szybkiego schładzania lub szybkiego zamrażania przygotowanych potraw. Schładzanie szokowe od +70°C do +3°C w ciągu 90 minut. Zamrażanie szokowe od +70°C do -18°C w ciągu 240 minut. Urządzenie automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia +2°C gdy cykl schładzania szokowego dobiegnie końca oraz automatycznie przechodzi w tryb chłodzenia – 20°C gdy cykl zamrażania szokowego dobiegnie końca. Szybko schładzarka 849053 posiada zaokrąglone rogi komory chłodzącej ułatwiające czyszczenie, profilowany uchwyt zamykania drzwi, magnetyczne uszczelnienie drzwi, otwór odpływowy na spodzie komory, wbudowany agregat oraz cyfrowy panel sterowania. Pojemność: 5 x GN 1/1. Wsad 12/18 kg na cykl. Rozmrażanie ręczne. Warstwa izolacyjna urządzenia wykonana została z wypienionego poliuretanu, a ścianki wewnętrzne i zewnętrzne ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232491, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,85 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 1,12 metra posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 15 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232491 działa na środek chłodniczy R404A i R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1820 wat oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w jadłodajniach, domach weselnych, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232507, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 2,08 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 1,36 metra posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 20 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w prowadnice na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 7 centymetrów. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232507 działa na środek chłodniczy R404A i R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 2040 wat oraz działa pod napięciem 400 V. Doskonale sprawdza się w jadłodajniach, domach weselnych, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarka szokowa, o numerze katalogowym 232194, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 75 centymetrów, głębokości 74 centymetrów oraz wysokości 1,26 metra. Posiada obudowę zewnętrzną oraz komorę wewnętrzną wykonaną w całości z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie skoki temperatury. Komora wewnętrzna o wymiarach 61 centymetrów na 41 centymetrów na 76 centymetrów posiada zaokrąglone narożniki ułatwiające czyszczenie, oraz jest wykonana w standardzie GN 1/1 – mieści 7 pojemników GN 1/1. Komora chłodnicza wyposażona jest również w 7 prowadnic na tace piekarnicze o maksymalnych wymiarach 60 na 40 centymetrów umieszczone w odstępach co 10,5 centymetra. Urządzenie posiada izolację z poliuretanu wtryskiwanego pod wysokim ciśnieniem, dzięki czemu może bezproblemowo pracować w otoczeniu o temperaturze nawet do 43 stopni Celsjusza, elektroniczny, intuicyjny w obsłudze panel sterowania, regulowane nóżki ze stali nierdzewnej, oraz sondę do pomiaru temperatury. Schładzarka Hendi 232194 działa na środek chłodniczy R404A lub R507. Jest w stanie schłodzić pożywienie od temperatury 70 stopni do temperatury -18 stopni Celsjusza w 240 minut. Posiada moc 1490 wat oraz działa pod napięciem 230 V. Doskonale sprawdza się w piekarniach, cukierniach czy większych restauracjach.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa o wymiarach 76 cm x 67 cm x 83 cm wykonana została pod marką REDFOX, dystrybuowaną przez firmę RM Gastro, której jesteśmy oficjalnym dystrybutorem. Produkt przystosowany do obsługi blach i pojemników GN 1/1 (530×325 mm) znajdzie zastosowanie lodziarni, kuchni hotelowej, restauracyjnej, w jadłodajniach oraz na stołówkach. Zamrażarka o mocy 0,45 kW i napięciu 230 V posiada możliwość automatycznego i manualnego chłodzenia (+3°) i mrożenia (-18 °C), programator czasowy oraz sondę. Urządzenie pozwala na racjonalne podejście do procesu gotowania w profesjonalnej kuchni: zmniejszenie strat, przedłużenie czasu przechowywania żywności oraz radzenie sobie z niespodziewanymi zamówieniami na natychmiastowe podanie potraw. Wykorzystanie technologii szokowego schładzania lub zamrażania przyczynia się także do maksymalnego wykorzystania pieców konwekcyjno-parowych. Artykuł o wadze 69 kg posiada także opcję manualnego rozmnażania; dzięki niej rozmrozisz urządzenie skutecznie i szybko. Ponadto, produkt o numerze katalogowym 00022118 ma obudowę pokrytą specjalną powłoką antykorozyjną. Pojemność urzadzenia wynosi 5 GN 1/1 H40.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 8x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016638 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waga całkowita to 126 kg a moc znamionowa wynosi 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016594 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waga całkowita to 179 kg a moc znamionowa wynosi 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 10x GN 2/1 o numerze katalogowym 00024005 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waga całkowita to 190 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
Schładzarko-zamrażarka szokowa 15x GN 1/1 o numerze katalogowym 00016897 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie przygotowywanej żywności. Wymiary całkowite szokówki to 79 cm x 77,8 cm x 198 cm. Waga całkowita to 225 kg a moc znamionowa wynosi 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie-chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 19 blach piekarniczych EN 600 × 400.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 5x GN 1/1 o numerze katalogowym 00024002 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 85 cm. Waży on 100 kg, pracuje z mocą 0,58 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 25 kg a zamrozić 15 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 5 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 8x GN1/1 o numerze katalogowym 00024003 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 130 cm. Waży on 126 kg, pracuje z mocą 0,79 kW/230 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 35 kg a zamrozić 25 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 10 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN1/1 o numerze katalogowym 00024004 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 163 cm. Waży on 179 kg, pracuje z mocą 1,59 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 45 kg a zamrozić 30 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 13 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 10x GN2/1 o numerze katalogowym 00024006 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 102 cm x 102,2 cm x 184,3 cm. Waży on 190 kg, pracuje z mocą 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice do blach piekarniczych EN 600 × 400. Wykonanie ze stali nierdzewnej powoduje, że artykuł jest bardzo wydajny i może długo sprawować swoją funkcję.
Do przechowalni
Multifunkcyjne urządzenie 15x GN1/1 o numerze katalogowym 00024007 firmy RM GASTRO jest artykułem, który znajdzie swoje miejsce w każdej profesjonalnej kuchni oraz wszelkich zakładach żywieniowych, gastronomicznych w których konieczne jest szybkie schłodzenie lub niskotemperaturowa obróbka przygotowywanej żywności. Wymiary tego produktu to 79 cm x 77,8 cm x 198 cm. Waży on 225 kg, pracuje z mocą 2,39 kW/400 V. Urządzenie do schładzania szokowego oraz utrzymywania w stałej temperaturze, wyposażone jest w czynnik chłodniczy R404a, dotykowy panel sterujący z piktogramami, możliwość niskotemperaturowej obróbki termicznej od 52 do 85 stopni Celsjusza lub garowania oraz 4-punktową sondę potraw. Urządzenie to w przeciągu jednego cyklu może schłodzić 70 kg a zamrozić 50 kg produktów żywnościowych i posiada następujące funkcje: schładzanie szokowe, zamrażanie szokowe do -40 stopni Celsjusza, sterowane rozmrażanie, utrzymywanie chłodzenia lub mrożenia. Ponadto istnieje możliwość zapisania własnych programów. Dodatkowymi atutami urządzenia są: wizualizacja aktualnego zużycia energii, system autodiagnostyki błędów, wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania, regulowana prędkość wentylatora i temperatury, funkcja multilevel, która umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna, karta SD z filmami instruktażowymi czy filtr, który pozwala na łatwe czyszczenie kondensatora bez interwencji technika. Za dodatkową opłatą można powiększyć zakres możliwości urządzenia o: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach, program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP, sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika, kółka czy też prowadnice na 19 blach piekarniczych EN 600 × 400 – 40h.
Do przechowalni
W asortymencie naszego sklepu internetowego gastromania.pl znajdą Państwo profesjonalne schładzarki szokowe dla gastronomii, które zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości. W większości przypadków została wykorzystana stal nierdzewna, która jest surowcem bardzo często stosowanym w branży gastronomicznej. Nie ma w tym nic dziwnego! Stal nierdzewna ma właściwości antykorozyjne, czyli chroniące przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych jak m.in. woda czy niska i wysoka temperatura. Ten materiał jest odporny również na urazy mechaniczne: wstrząsy, zarysowania czy uderzenia. Schładzarki szokowe dla gastronomii, które zostały wykonane ze stali nierdzewnej, naprawdę łatwo utrzymać w czystości, dzięki czemu praca kucharza i personelu pomocniczego staje się szybsza i bardziej efektywna. Gwarantujemy, że zakup urządzeń w naszym sklepie, będzie inwestycją na wiele lat!
Gastromania.pl to sklep stworzony z pasji do branży gastronomicznej. W naszej ofercie znajdą Państwo najlepszej jakości urządzenia jak schładzarki szokowe, ale także inne maszyny, akcesoria i gadżety kuchenne. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całym asortymentem naszego sklepu! W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem! Pomożemy Państwu w wyborze najlepszych rozwiązań i urządzeń gastronomicznych!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.