Nierdzewny separator tłuszczu 60 l | HENDI, 975725
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 745 mm |
szerokość | 410 mm |
wysokość | 400 mm |
pojemność: | 60 l |
materiał: | stal nierdzewna |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
kod EAN: | 8711369975725 |
Nierdzewny separator tłuszczu 60 l | HENDI, 975725 - Opis:
Separator tłuszczu, o numerze katalogowym 975725, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 72.8 centymetrów, szerokości 41,6 centymetra oraz wysokości 39,8 centymetra. Wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury. Posiada pokrywę z uszczelką, zamykaną na 4 solidne klamry. Posiada dwie pionowe przegrody do separacji tłuszczu i szlamu. Łączna pojemność urządzenia to 60 litrów, a pojemność odmulacza – 20 litrów. Urządzenie posiada przyłącza wejścia i wyjścia o średnicy 5 centymetrów oraz zawór kulowy do wylewania tłuszczu z komory. Doskonale sprawdzi się w każdej restauracji. Sprawia, że kanalizacja nie zapcha się szlamem oraz tłuszczem.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.