Sito nierdzewne cukiernicze do przesiewania cukru pudru, średnica: 41 cm | HENDI, 637821
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
wysokość | 80 mm |
średnica: | 410 mm |
materiał: | stal nierdzewna |
kod EAN: | 8711369637821 |
Sito nierdzewne cukiernicze do przesiewania cukru pudru, średnica: 41 cm | HENDI, 637821 - Opis:
Sito do przesiewania cukru pudru, o numerze katalogowym 637821, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o średnicy 41 centymetrów, oraz wysokości 8 centymetrów. Sito wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej odpornej na uszkodzenia mechaniczne takie jak zarysowania czy upadki lub wgniecenia ale także na wysokie temperatury, wyposażone jest w wygodną i praktyczną zawieszkę. Doskonale sprawdzi się podczas przesiewania cukru pudru w piekarniach, cukierniach czy kawiarniach ale także profesjonalnych kuchniach.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.