długość | 250 mm |
---|---|
średnica | 100 mm |
materiał: | stal nierdzewna |
kolor: | inox |
cena za: | sztukę |
Gęste sito marki Hendi wykonane ze stali nierdzewnej, o numerze katalogowym 638309, o średnicy 10 centymetrów i długości 22 centymetrów doskonale nadaje się do cedzenia makaronów, ryżu a także do przesiewania mąk oraz innych drobnoziarnistych produktów takich jak cukier biały lub trzcinowy. Znajdzie swoje zastosowanie w cukiernictwie, piekarstwie, w większości lokali restauracyjnych a także w domowej kuchni. Solidna konstrukcja z nierdzewnej, stali zapewnia wytrzymałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne a także na temperaturę. Sitko może być myte w zmywarkach.
Kubek marki Stalgast do przesiewania mąki, wykonany ze stali nierdzewnej, o indeksie: 074450. Parametry techniczne produktu: wysokość: 13 cm, średnica 12 cm. Idealny do przesiewania mąki i innych sypkich produktów oraz przygotowywania i zdobienia wypieków cukrem pudrem. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni gastronomicznej, cukierni, piekarni a także gospodarstw domowych.
Do przechowalni
Do przechowalni
Sito stalowe z siatką o średnicy 36 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 074350 ma bardzo wytrzymałą budowę. Drewniana rączka jest elastyczna a końcówka robocza ze stali nierdzewnej doskonale zabezpieczona przed korozją. Ucho przy końcówce roboczej pozwala powiesić sito na haczyku lub oprzeć je o garnek. Długość cedzaka to 43 centymetry. Przydatne w restauracjach, stołówkach i jadłodajniach. Idealne do odcedzania pasty, makaronów, gotowanych, mytych lub konserwowych warzyw. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE 1935/2004 dotyczącym kontaktu wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Do przechowalni
Sito o średnicy 12 cm z siatką i rączką ze stali nierdzewnej to niezastąpione narzędzie kuchenne. Służy zarówno do przesiewania cukru, mąki, jak i do odsączania z wody ziół, owoców lub innych produktów, spożywanych na surowo. Sprawdza się również przy przecieraniu konfitur, musów lub budyniów. Bardzo wytrzymałe na czynniki zewnętrzne, z jakimi ma kontakt, odporne jest na uszkodzenia mechaniczne i zarysowanie, na kwasy, barwniki i inne substancje zawarte w produktach spożywczych oraz na korodowanie i środki czyszczące. Tolerancyjne w szerokim zakresie temperatur i łatwe do utrzymania w czystości. Przystosowane jest do mycia w zmywarkach. To niezbędne wsparcie każdego kucharza w restauracji, cukierni czy kawiarni. Sito o średnicy 12 cm z siatką i rączką ze stali nierdzewnej T-3190-12 dystrybuowane jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego oraz wyposażenia stołu. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Gęste sito marki Hendi wykonane ze stali nierdzewnej, o numerze katalogowym 638507, o średnicy 15 centymetrów i długości 33 centymetrów doskonale nadaje się do cedzenia makaronów, ryżu a także do przesiewania mąk oraz innych drobnoziarnistych produktów takich jak cukier biały lub trzcinowy. Znajdzie swoje zastosowanie w cukiernictwie, piekarstwie, w większości lokali restauracyjnych a także w domowej kuchni. Solidna konstrukcja z nierdzewnej, stali zapewnia wytrzymałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne a także na temperaturę. Sitko może być myte w zmywarkach.
Do przechowalni
Gęste sito marki Hendi wykonane ze stali nierdzewnej, o numerze katalogowym 638705, o średnicy 20 centymetrów i długości 40 centymetrów doskonale nadaje się do cedzenia makaronów, ryżu a także do przesiewania mąk oraz innych drobnoziarnistych produktów takich jak cukier biały lub trzcinowy. Znajdzie swoje zastosowanie w cukiernictwie, piekarstwie, w większości lokali restauracyjnych a także w domowej kuchni. Solidna konstrukcja z nierdzewnej, stali zapewnia wytrzymałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne a także na temperaturę. Sitko może być myte w zmywarkach.
Do przechowalni
Gęste sito marki Hendi wykonane ze stali nierdzewnej, o numerze katalogowym 638903, o średnicy 24 centymetrów i długości 47,5 centymetra doskonale nadaje się do cedzenia makaronów, ryżu a także do przesiewania mąk oraz innych drobnoziarnistych produktów takich jak cukier biały lub trzcinowy. Znajdzie swoje zastosowanie w cukiernictwie, piekarstwie, w większości lokali restauracyjnych a także w domowej kuchni. Solidna konstrukcja z nierdzewnej, stali zapewnia wytrzymałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne a także na temperaturę. Sitko może być myte w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.