Cena netto:
3872,70 zł 4303,00 zł 4303,00 zł
Cena brutto:
4763,42 zł 5292,69 zł 5292,69 zł
Dostępność: 48 godziny
Stan magazynowy: 25-99 szt.
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 137 mm
szerokość 215 mm
wysokość 361 mm
moc całkowita: 2 kW
napięcie: 230 V
temperatura minimalna: 5 °C
temperatura maksymalna: 95 °C
materiał:
  • stal nierdzewna
  • poliamid
  • włókno szklane
wyświetlacz: tak
programator: tak
kod EAN: 8711369222546

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide, 56 l, 2000W, 137x215x361 mm | HENDI, Mastervide - Opis:

• Bardzo precyzyjny, możliwość ustawiania i utrzymywania temperatury z dokładnością do 0,1°C aż do 95°C
• O dużej mocy - może podgrzać do 56 litrów wody
• Bardzo łatwe sterowanie i konfiguracja
• Szybkie nagrzewanie dzięki elementowi grzewczemu o mocy 2000 W
• Nadaje się do pojemników okrągłych i kwadratowych

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania metodą sous vide HENDI Mastervide to doskonałe narzędzie, które szybko i efektywnie nagrzewa się do pożądanej temperatury. Czujniki utrzymują stabilną temperaturę z dokładnością do 0,1°C, zapewniając, że każdy produkt zostanie ugotowany perfekcyjnie i z zachowaniem pełnych walorów smakowych. Temperaturę można ustawić do 95°C, a timer do 99 godzin, zapewniając wszystko, co potrzebne do gotowania metodą sous vide.

Wytrzymała obudowa wykonana ze stali nierdzewnej i poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym.
Zaprojektowany tak, aby pasował do każdego okrągłego lub kwadratowego pojemnika/patelni o minimalnej głębokości 15 cm.
Nadaje się do pojemników do maksymalnej pojemności do 56 litrów.
Ustawianie temperatury i czasu na łatwym w obsłudze panelu sterowania.
Niezwykle precyzyjny system kontroli temperatury - możliwość ustawienia od 5°C do 95°C ze wzrostem co 0,1°C.
Timer można ustawić w zakresie od 1 minuty do 99 godzin w odstępach co 1 minutę.
Szybkie nagrzewanie dzięki elementowi grzewczemu o mocy 2000 W.
Śmigło pracuje w sposób ciągły, aby zapewnić stabilną temperaturę wody w całym zbiorniku.
Zabezpieczenie przed niskim poziomem wody wyłącza urządzenie w przypadku zbyt małej ilości wody.
Czujnik temperatury zapobiega przeciążeniu i przegrzaniu.
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide, 56 l, 2000W, 137x215x361 mm | HENDI, Mastervide - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide, 56 l, 2000W, 137x215x361 mm | HENDI, Mastervide - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny