Wyposażenie pizzerii

Włoska kuchnia jest w Polsce bardzo popularna. Wariacje na temat znanych i lubianych smaków, wymyślne nazwy, certyfikowane produkty prosto z Włoch w połączeniu z szeroko zakrojonymi działaniami promującymi naszą działalność nie wystarczą, żeby nasza pizzeria zyskała renomę i stała się chętnie odwiedzanym i rozpoznawalnym na gastronomicznej mapie danego miasta (a nawet regionu lub kraju) miejscem. Aby nasza oferta wyróżniała się na tle konkurencji, musimy zaoferować naszym klientom coś więcej niż tylko poprawnie wykonane kopie znanych pod każdą szerokością geograficzną dań, które wysyłają nasze kubki smakowe w sentymentalną podróż pełną wspomnień z udanych wakacji. Miarą sukcesu są potrawy pełne smaków i aromatów niczym z włoskich ristorante, ale o niepodrabialnej, autorskiej recepturze. Takie, które tworzą nowe doznania, tak chętnie kolekcjonowane przez kulinarnych influencerów, którzy dzieląc się swoimi opiniami w mediach społecznościowych, wytyczają nowe ścieżki jednym hasztagiem, składającym się z ośmiu liter o wielkiej mocy: foodporn. Aby oddziaływać na zmysły, musimy mieć ku temu narzędzia. W przypadku restauratorów będą to nieco inny rodzaj sprzętu niż dobrej jakości aparat.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Twój wybór: Usuń wszystko