Zamrażarki dla gastronomii

Profesjonalne zamrażarki gastronomiczne

Zamrażarki gastronomiczne to innowacyjne urządzenia, które znajdą zastosowanie w każdej profesjonalnej kuchni. Zamrażarki dla gastronomii świetnie sprawdzą się w restauracjach, barach, klubach, firmach cateringowych, kuchniach hotelowych, piekarniach czy cukierniach oraz w innych lokalach gastronomicznych. Zamrażarki gastronomiczne umożliwiają bezpieczne przechowywanie produktów spożywczych, które po rozmrożeniu zachowują swoje walory smakowe oraz wartości odżywcze. Jest to świetne rozwiązanie w miejscach, gdzie przygotowywane są duże ilości jedzenia. Urządzenia sprawdzą się zarówno w przypadku produktów zakupionych „na zapas” i półproduktów (zup czy ciasta na pierogi i pizzę), jak i dań jednogarnkowych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Rodzaj drzwi
Kolor
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Pojemność
od do
Moc całkowita
od do
Temperatura minimalna
od do
Temperatura maksymalna
od do
Ilość koszy
od do
Twój wybór: Usuń wszystko