Czekolada biała 25,9% Callets 2,5 kg torba | CALLEBAUT, CW2-E4-U71
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
waga: | 2.5 kg |
cena za: | sztukę |
kod EAN: | 5410522515435 |
Czekolada biała 25,9% Callets 2,5 kg torba | CALLEBAUT, CW2-E4-U71 - Opis:
Belgijska biała czekolada 25,9% Callets 2,5 kg torba CW2-E4-U71 to kultowa biała czekolada, która posiada dokładnie tę samą cudowną równowagę między mlecznymi, kremowymi i waniliowymi nutami, co Recipe N° W2. Jednak jej gęsta płynność sprawia, że stanowi idealny przepis na białą czekoladę do mieszania i aromatyzowania musów, kremów i ganaszów. Ze względu na przyjemny smak można go łączyć z szeroką gamą składników. Ciesz się wspaniałymi efektami końcowymi za każdym razem!Polecane aplikacje:
• Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak orzechy w polewie, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, trufle.
• Ciastka i desery: ganache, glazury, musy i sosy.
• Płynność: 2/5
• Min. % suchej masy kakaowej: 25,9%
• Min. % suchej masy mlecznej: 22,7%
• Tłuszcz %: 33,9%
W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.