waga | 10 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Ciemna czekolada orzechowa – 30% orzechów laskowych, Blok 5 kg GIA-D2-141 to połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% orzechów laskowych. Ciemna Gianduja to delikatne i kremowe połączenie ciemnej czekolady Callebaut® z kremem z orzechów laskowych. Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez naszego specjalistę od konszowania, dzięki czemu ma doskonale zbilansowany smak oraz delikatną i jednorodną konsystencję, gwarantującą wspaniałe wrażenia. Ciemna Gianduja to półtwardy krem, który z łatwością można podzielić na niewielkie słodkie przysmaki lub oblać czekoladą. Po roztopieniu można wypełnić nią praliny lub czekoladowe batony lub tabliczki czekolady. Produkt ten stanowi bazę do nadawania smaku lodom, do wypełniania wypieków, do musów, kremów bawarskich i crémeux. Gianduja jest także doskonała do nadawania smaku deserom, takim jak sabayon lub czekoladowa lawa.
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 80,5% Callets™ 2,5 kg torba 80-20-44-E4-U71 to ciemna czekolada celebrująca intensywność. Złożona w 80% z kakao, ta intensywna czekolada jest zdominowana przez nuty prażonego kakao i dodatkową goryczkę, aby uzyskać przytłaczające doznania smakowe. Ponieważ zawiera 63% mniej cukru niż zwykła gorzka czekolada, jest zdrowszym wyborem do nadawania smaku Twoim ulubionym kreacjom. Podkreśl głęboki i bogaty smak czekolady w musach czekoladowych, kremach, ciastkach czekoladowych, ganaszach, lodach i moelleux i ciesz się przyjemnym posmakiem i pyszną konsystencją. Dzięki owocowym nutom POWER 80 łatwo łączy się z szeroką gamą mocnych smaków, takich jak przyprawy, owoce, kawy, herbaty i sery. Aby uzyskać idealnie zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Czekolada ciemna Force Noire™ 50%, 5 kg torba – CHD-X50FNOI-E4-U72 to intensywnie ciemna czekolada z charakterem o najniższej płynności, zachwycająca zrównoważonym kakaowym smakiem i doskonałą krągłością w ustach. Zawartość kakao 50% oraz 28% masła kakaowego. Pochodzenie: ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Patyczki czekoladowe do zapiekania 8 cm 44%, pudełko 1,6 kg – TB-55-8-356 wykonane w 100% z ciemnej czekolady. Patyczki do zapiekania to połączenie intensywnego smaku czekolady z maksymalną wygodą. Wystarczy zawinąć je w ciasto. Jak smakują? Intensywną belgijską ciemną czekoladą – bogatą w kakao, o mocnym smaku. Jaką mają teksturę? W piekarniku topią się jak masło i odzyskują kruchość po ostygnięciu wyrobów. Tego właśnie możesz oczekiwać od patyczków do zapiekania Callebaut®. Ich specjalna receptura zawiera mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawiń je i zapiecz, a Twoi klienci będą nimi zachwyceni. Opakowanie 1,6 kg zawiera około 300 szt. patyczków.
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 55%, 10 kg torba CHD-Q11PL-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 55% o kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.