waga | 10 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Czekolada ciemna, intensywna kakaowość, Excellence, 55%, 5 kg torba – CHD-R55EXEL-E4-U72 to ciemna kuwertura o intensywnej kakaowej podstawie, zrównoważonym smaku i lekkiej słodyczy. Czekolada „nowej generacji” posiada czysty i intensywny smaku kakao, które zawdzięcza nowej i unikalnej metodzie fermentacji “Q”.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Płynność:
Do przechowalni
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Doppia Nocciola, 3 kg wiaderko FNN-O1845-E0-U50 to gęsty krem do gelato o niezwykle intensywnym smaku orzechów laskowych. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Dodaje lodom aksamitnie kremowej tekstury. Lody wzbogacone kremową, miękką, przypominającą sos teksturą – jeszcze bardziej zachwycą klientów. ChocoCrema Doppia Nocciola sprawdzi się doskonale, wystarczy dodać do gelato, aby stworzyć cudowne połączenie – to prawdziwa uczta dla podniebienia. Krem ChocoCrema Doppia Nocciola jest bogaty w orzechy laskowe i kakao, dzięki czemu charakteryzuje się pysznym, intensywnym, orzechowym smakiem. Doskonale komponuje się z lodami czekoladowymi lub sorbetami na bazie cytryny. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Patyczki czekoladowe do zapiekania 8 cm 44%, pudełko 1,6 kg – TB-55-8-356 wykonane w 100% z ciemnej czekolady. Patyczki do zapiekania to połączenie intensywnego smaku czekolady z maksymalną wygodą. Wystarczy zawinąć je w ciasto. Jak smakują? Intensywną belgijską ciemną czekoladą – bogatą w kakao, o mocnym smaku. Jaką mają teksturę? W piekarniku topią się jak masło i odzyskują kruchość po ostygnięciu wyrobów. Tego właśnie możesz oczekiwać od patyczków do zapiekania Callebaut®. Ich specjalna receptura zawiera mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawiń je i zapiecz, a Twoi klienci będą nimi zachwyceni. Opakowanie 1,6 kg zawiera około 300 szt. patyczków.
Do przechowalni
Chunki do zapiekania z ciemnej czekolady 39,1%, karton 10 kg – CHD-CU-20×014-471 to chunki do zapiekania w 100% z ciemnej czekolady do zapiekania. Wzbogać swoje ciastka, ciasteczka z czekoladą, bułki i rogaliki o wyborny smak czekolady dzięki chunkom wykonanym w 100% z pysznej belgijskiej ciemnej czekolady. Te chunki z ciemnej czekolady zawierają mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C. Co więcej chunki doskonale nadają się do wypieków wymagających średniego i długiego czasu pieczenia. Dzięki umiarkowanej wielkości nie topią się podczas wypiekania – dlatego też kosztujący wypieków przygotowanych przy ich użyciu będą cieszyć się i teksturą, i wspaniałym smakiem czekolady. Warto wiedzieć: chunki należy wymieszać z ciastem pod sam koniec wygniatania. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a chunki nie zaczną się roztapiać pod wpływem wyrabiania. Chunk to kawałek czekolady o dł. 7-9 mm / szer. 6-10 mm / wys. 5-7 mm.
Do przechowalni
Ciemna mielona czekolada do pieczenia 47,8%, karton 20 kg – CHD-X11P-473 to dobrze zbilansowana czekolada z niską zawartością masła kakaowego, która zapewnia najlepsze właściwości do pieczenia i aromatyzowania.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 55%, 10 kg torba CHD-Q11PL-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 55% o kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.