-
Podkładki do krojenia HACCP, zestaw 6 sztuk | HENDI, 826300
Netto: Brutto: -
Zestaw 6 desek HACCP GN 1/1, 530x325x10 mm | HENDI, 826676
Netto: Brutto:
Deski gastronomiczne HACCP
(103)Deski gastronomiczne HACCP: jak powinno się z nich korzystać?
By używanie desek było bezpieczne, a system bazujący na kolorach działał sprawnie, warto wiedzieć, jak powinien być używany. Każda deska jest dostępna w innym kolorze i należy ją stosować do konkretnej grupy produktów. Wyróżniamy deski brązowe, które są przeznaczone do gotowanego mięsa oraz wędlin, deski czerwone do surowego mięsa, deski białe do nabiału, deski niebieskie do ryb, deski zielone do warzyw oraz deski żółte, które są przeznaczone do surowego drobiu. Kolorowe deski do krojenia są najczęściej wykonane z bezpiecznego tworzywa sztucznego: polipropylenu, który może mieć bezpośredni kontakt z żywnością.
Najwyższej jakości deski gastronomiczne HACCP dla gastronomii!
Zachęcamy Państwa do zapoznania się z naszym asortymentem, w którym znajdują się najwyższej jakości deski gastronomiczne HACCP. Są to akcesoria będące podstawowym wyposażeniem każdej kuchni: zarówno tej profesjonalnej, jak i domowej. Sprawdzą się w restauracjach, kuchniach hotelowych, barach, pizzeriach, jadłodajniach i stołówkach, a także w szpitalach, szkołach i przedszkolach. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całą ofertą, którą przygotowaliśmy dla naszych klientów, a gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania lub wątpliwości do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem. Życzymy udanych zakupów!