materiał: | silikon |
---|---|
wymiary ciastka: | 35x32x15 mm |
Forma do czekoladek i pralin Choco Fruits produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.132.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie owoców: 3x ananas 38×22 wys. 15 mm, 3x truskawka 35×25 h 15 mm, 3x winogrona 35×23 h 15 mm, 3x wiśnia 36×31 wys. 15 mm, 3x banan 40×27 mm wys. 15 mm o pojemności 10 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Pojemnik do przechowywania ciast, ciastek, deserów i pralin Small Total I-Gloo w kolorze czarnym o wymiarach 390×109×32 mm, z serii I-Gloo, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Produkt wykonany jest z poliwęglanu idealnie nadającego się do przechowywania, mrożenia i na wystawę. Opakowania są odporne, wytrzymałe na uderzenia i nie tracą swoich kształtów nawet poniżej -60°C. Doskonale nadają się do szybkoschładzarek (blast chiller) i zamrażarek szokowych. Zestaw zawiera czarną podstawę o wymiarach 390×109×12 mm oraz przezroczystą pokrywę 390×109×32 mm. Istnieje możliwość układania pojemników piętrowo. Pojemnik do przechowywania ciast i pralin 25.426.20.0098 sprawdzi się w każdym lokalu gastronomicznym, lodziarni, cukierni, kawiarni, a także w domu.
Do przechowalni
Silikonowa forma produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w lodówkach, szybkoschładzarkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym. Można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Silikonowa forma do deserów monoporcyjnych PX4364 GUMMY produkcji włoskiej firmy Pavoni powstała we współpracy ze światowej sławy mistrzem cukiernictwa – Antonio Bachour. Połączenie innowacyjności produkcji firmy Pavoni oraz rozległej wiedzy mistrza sprawiło, iż prezentowana forma to prawdziwa rewolucja, która zainspiruje każdego do tworzenia małych dzieł sztuki zachwycających zarówno smakiem, jak i wyglądem. Forma została wykonana z najwyższej klasy silikonu, który charakteryzuje się ergonomicznością, wytrzymałością oraz dużą odpornością na temperaturę – produkt może być używany zarówno w piekarnikach, lodówkach, jak i zamrażarkach. Artykuł może być czyszczony za pomocą zmywarki. Silikonowa forma do deserów monoporcyjnych PX4364 o wymiarach ogólnych 400×300 mm, posiada 15 wnęk umożliwiających stworzenie fantazyjnych deserów monoporcyjnych o wymiarach 74×50×27 mm każdy. Objętość jednego deseru wynosi 90 ml. Doskonały, wyrafinowany kształt form umożliwia wykonanie wyjątkowych deserów 3D, które swoim precyzyjnym kształtem urozmaicą każdą witrynę cukierniczą bądź przyjęcie okolicznościowe. Gotowy za pomocą formy wyrób, można także ozdobić przy pomocy lukru plastycznego, barwników spożywczych czy perełek cukierniczych, co doda charakteru i zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Formy silikonowe do monoporcji Pavoni, doskonale współpracują z rantami, obręczami cukierniczymi Pavoni umożliwiającymi wypiek niewielkich ciastek idealnie współgrających z kształtami deserów proponowanymi przez tą włoską firmę. Produkt polecany jest dla klientów profesjonalnych oraz indywidualnych.
Do przechowalni
Ekspozytor z pleksi do lodów 10E006 produkcji włoskiej firmy Martellato został stworzony z myślą o klientach profesjonalnych, jak również indywidualnych. Ekspozytor idealnie sprawdzi się do deserów umieszczonych na patykach – lizaków czekoladowych, lodów, cake-popsów. Wykonany z wysokiej jakości transparentnej pleksi, nadaje się do przechowywania w lodówkach. Ekspozytor z pleksi do lodów 10E006 o wymiarach 370×235×39 mm posiada 48 gniazd. Budowa produktu umożliwia łatwe i szybkie przemieszczanie, a elegancki i minimalistyczny wygląd sprawia, iż wpasuje się w dowolne wnętrze.
Do przechowalni
Silikonowa forma produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w lodówkach, szybkoschładzarkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym. Można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Vertigo produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.104.77.0065 składa się z 15 wirów wodnych o średnicy 28 mm, wysokości 20 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.105.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 30×43×16 mm oraz pojemności 6 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Christmas produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce świątecznej, o wymiarach 34×34×18,5 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Praline produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.107.77.0065 składa się z 15 pralin o średnicy 30 mm, wysokości 18,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fleury produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.108.77.0065 składa się z 15 kwiatów, o wymiarach 30×30×15,5 mm oraz pojemności 9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Jack produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie ozdobnych prostokątów, o wymiarach 37×20×20 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Nature produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.110.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce liści, o wymiarach 51×23×14,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można na oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tablette produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.111.77.0065 składa się z 8 elementów w kształcie mini tabliczek czekolady, o wymiarach 38×28×4,5 mm oraz pojemności 3,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mr.Ginger produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.112.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce pierników świątecznych, o wymiarach 43×35×12 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Rose produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.113.77.0065 składa się z 15 różyczek, o średnicy 28 mm, wysokości 18 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fashion produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.114.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce mody, o wymiarach 41×30×12 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mood produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.115.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce humorów, o wymiarach 33×34×17 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Dino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.116.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce dinozaurów, o wymiarach 40×33×16 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tea Time produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.117.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce herbacianej, o wymiarach 43,6×29×15 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Robochoc produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.118.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce robotów, o wymiarach 39,5×26,7×16 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fantasia produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.119.77.0065 składa się z 15 ciast, o średnicy 28,5 mm, wysokości 15 mm oraz pojemności 6,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Kono produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.120.77.0065 składa się z 15 stożków, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Macaron produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.121.77.0065 składa się z 15 makaroników, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Good Morning produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.122.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce śniadaniowej, o wymiarach 39×24,5×13 mm oraz pojemności 6,9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Winter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.123.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce zimowej, o wymiarach 33×27×15 mm oraz pojemności całkowitej 116 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco SpRinglife produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.124.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce wiosennej, o wymiarach 36×26×15 mm oraz pojemności całkowitej 111 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Biscuit produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.125.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce ciasteczek, o wymiarach 49×29×6,8 mm oraz pojemności całkowitej 129 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Gufi produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.126.77.0065 składa się z 15 sów, o wymiarach 34×30×15 mm oraz pojemności całkowitej 112,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Angels produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.127.77.0065 składa się z 12 aniołków, o wymiarach 35×30×16 mm oraz pojemności całkowitej 111,4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Spoon produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.128.77.0065 składa się z 7 łyżeczek, o wymiarach 96×26×6 mm oraz pojemności 43 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Botton produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.129.77.0065 składa się z 15 guzików, o wymiarach 30×30×6 mm oraz pojemności całkowitej 50 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.130.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 34×34×18 mm oraz pojemności całkowitej 104 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek Choco keys to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności w produkcji oraz wysoką jakością wykonania. Forma sprawdzi się zarówno u klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych, którzy chcą rozkoszować się słodkimi deserami o precyzyjnym kształcie i doskonałym smaku. Foremka do czekoladek 22.133.77.0065 o wymiarach 34×84×14 mm umożliwia wykonanie 8 czekoladek w kształcie klucza o pojemności 8 ml każda. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu, a jej ergonomiczność zapewni długotrwałe użytkowanie.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pigs produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.135.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie świnek o wymiarach 31×29×15 mm i pojemności 6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Love Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.138.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczki z serduszkami o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Coffee Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.139.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczek z ziarenkami kawy o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Starfish produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.142.77.0065 składa się z 14 elementów w kształcie gwiazdek o wymiarach 34×34×15 mm i pojemności 5,6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Melody produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.143.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie gitary, skrzypiec, saksofonu i fortepianu o wymiarach 36×24 mm i pojemności 5 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pine produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.146.77.0065 składa się z 4 elementów w kształcie choinek o wymiarach 36×24 mm i pojemności 13 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Flame produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.147.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie płomieni 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin My Love produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.148.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie serduszek 3D o wymiarach 12×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tartufino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.150.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie kulek 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Drop produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.153.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie jajek, kropelek 3D o wymiarach 23×30 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.