materiał: | silikon |
---|---|
wymiary ciastka: | 155x76x8,5 mm |
Forma do czekoladek i pralin Coffee Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.139.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczek z ziarenkami kawy o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Silikonowa mata do ciastek 60×40 cm, 24 muffiny 70×40 mm produkcji francuskiej firmy De Buyer to przedstawiciel kolekcji Moul’flex Pro wykonana z platynowego silikonu w szarym kolorze. Dzięki perforacji R’System zapewnia cyrkulację powietrza co umożliwia perfekcyjne pieczenie na całej powierzchni. Przystosowana do pracy w temperaturze od od -40˚C do +300˚C. W zestawie znajduje się mały, praktyczny wieszak. Przystosowana do produkcji ciasteczek w kształcie muffinów. Ilość sztuk – 24. Silikonowa forma na ciasta De Buyer Moul’flex Pro przeznaczona jest dla cukierni, piekarni, restauracji, firm cateringowych oraz lokali gastronomicznych serwujących słodkie specjały oraz monoporcje.Bez przeszkód znajdzie zastosowanie również w gospodarstwie domowym każdego miłośnika wypieków. Silikonowa mata do ciastek Moul’flex Pro 600 mm D-1710-60 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę Tom-Gast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczo-cateringowego. Forma pakowana pojedynczo. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 919, stworzona przez włoską firmę Silikomart, to innowacyjny produkt nadający się do pracy w szerokiej gamie temperatur – od -60oC do +230oC, zaprojektowany z myślą o klientach profesjonalnych oraz amatorów wypieków cukierniczych. Forma powstała przy użyciu najlepszej jakości tworzywa sztucznego, jest zamykana i dwustronna, co pozwala uzyskać precyzyjny wygląd ozdoby. Silikonowa foremka 71.919.86.0096 w kształcie odwrotnie-jajowatego liścia o wymiarach 80×60 mm, nadaje się do pracy z masą cukrową, lukrem plastycznym oraz marcepanem.
Do przechowalni
Silikonowa forma do ciast i deserów 3D KE054 to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony, aby spełniać najwyższe wymagania profesjonalistów w branży cukierniczej. Forma została wyprodukowana z najwyższej jakości silikonu, który zapewnia długotrwałość i ergonomiczność produktu. Charakterystyka silikonu zapewnia możliwość użycia formy z piekarnikach, lodówkach i mikrofalach. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Forma do ciast i deserów 3D MINIBOMBEE o średnicy 145 mm, wysokości 43 mm oraz pojemności 550 ml, posiada niezwykle elegancki kształt, który idealnie nadaje się na wystawne przyjęcia, bankiety jak również domowe imprezy okolicznościowe. Forma polecana jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Silikonowa forma do ciast i deserów Vortex o wymiarach 180×48 mm i pojemności 960 ml, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie ciast i deserów o niezwykłym okrągłym kształcie z unikalnym wzorem pętli na wierzchu dając designerski efekt. Elegancki i ciekawy kształt formy idealnie nadaje się na wystawne przyjęcia oraz bankiety. Doskonała dla cukierni, kawiarni, firm cateringowych oraz dla domu. Wysoka jakość produktu forma do ciast i deserów 27.848.87.0065 zapewnia doskonałe wykonanie i długotrwały efekt. Produkt można myć w zmywarkach, używać w piekarniku, lodówkach i mikrofalówkach. Wysoka jakość produktów gwarantuje niezawodność produktu w temperaturach od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa forma na ciasta i desery 8 szt. w 4 różnych, halloweenowych kształtach Halloween z serii Celebration, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART o wymiarach 70×64×32 mm i pojemności 572 ml, mieści 8 sztuk wyrobów. Unikalne kształty dyni, mumii i potworów, daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych deserów i ciast o designerskim wyglądzie. Produkt doskonale sprawdzi na halloween, na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych i w domu. Idealne dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i w piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery 36.116.00.0060 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Vertigo produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.104.77.0065 składa się z 15 wirów wodnych o średnicy 28 mm, wysokości 20 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.105.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 30×43×16 mm oraz pojemności 6 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Christmas produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce świątecznej, o wymiarach 34×34×18,5 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Praline produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.107.77.0065 składa się z 15 pralin o średnicy 30 mm, wysokości 18,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fleury produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.108.77.0065 składa się z 15 kwiatów, o wymiarach 30×30×15,5 mm oraz pojemności 9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Jack produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie ozdobnych prostokątów, o wymiarach 37×20×20 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Nature produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.110.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce liści, o wymiarach 51×23×14,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można na oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tablette produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.111.77.0065 składa się z 8 elementów w kształcie mini tabliczek czekolady, o wymiarach 38×28×4,5 mm oraz pojemności 3,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mr.Ginger produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.112.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce pierników świątecznych, o wymiarach 43×35×12 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Rose produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.113.77.0065 składa się z 15 różyczek, o średnicy 28 mm, wysokości 18 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fashion produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.114.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce mody, o wymiarach 41×30×12 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mood produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.115.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce humorów, o wymiarach 33×34×17 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Dino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.116.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce dinozaurów, o wymiarach 40×33×16 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tea Time produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.117.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce herbacianej, o wymiarach 43,6×29×15 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Robochoc produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.118.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce robotów, o wymiarach 39,5×26,7×16 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fantasia produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.119.77.0065 składa się z 15 ciast, o średnicy 28,5 mm, wysokości 15 mm oraz pojemności 6,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Kono produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.120.77.0065 składa się z 15 stożków, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Macaron produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.121.77.0065 składa się z 15 makaroników, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Good Morning produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.122.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce śniadaniowej, o wymiarach 39×24,5×13 mm oraz pojemności 6,9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Winter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.123.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce zimowej, o wymiarach 33×27×15 mm oraz pojemności całkowitej 116 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco SpRinglife produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.124.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce wiosennej, o wymiarach 36×26×15 mm oraz pojemności całkowitej 111 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Biscuit produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.125.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce ciasteczek, o wymiarach 49×29×6,8 mm oraz pojemności całkowitej 129 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Gufi produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.126.77.0065 składa się z 15 sów, o wymiarach 34×30×15 mm oraz pojemności całkowitej 112,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Angels produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.127.77.0065 składa się z 12 aniołków, o wymiarach 35×30×16 mm oraz pojemności całkowitej 111,4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Spoon produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.128.77.0065 składa się z 7 łyżeczek, o wymiarach 96×26×6 mm oraz pojemności 43 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Botton produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.129.77.0065 składa się z 15 guzików, o wymiarach 30×30×6 mm oraz pojemności całkowitej 50 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.130.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 34×34×18 mm oraz pojemności całkowitej 104 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek Choco keys to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności w produkcji oraz wysoką jakością wykonania. Forma sprawdzi się zarówno u klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych, którzy chcą rozkoszować się słodkimi deserami o precyzyjnym kształcie i doskonałym smaku. Foremka do czekoladek 22.133.77.0065 o wymiarach 34×84×14 mm umożliwia wykonanie 8 czekoladek w kształcie klucza o pojemności 8 ml każda. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu, a jej ergonomiczność zapewni długotrwałe użytkowanie.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Fruits produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.132.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie owoców: 3x ananas 38×22 wys. 15 mm, 3x truskawka 35×25 h 15 mm, 3x winogrona 35×23 h 15 mm, 3x wiśnia 36×31 wys. 15 mm, 3x banan 40×27 mm wys. 15 mm o pojemności 10 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pigs produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.135.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie świnek o wymiarach 31×29×15 mm i pojemności 6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Love Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.138.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczki z serduszkami o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Starfish produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.142.77.0065 składa się z 14 elementów w kształcie gwiazdek o wymiarach 34×34×15 mm i pojemności 5,6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Melody produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.143.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie gitary, skrzypiec, saksofonu i fortepianu o wymiarach 36×24 mm i pojemności 5 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pine produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.146.77.0065 składa się z 4 elementów w kształcie choinek o wymiarach 36×24 mm i pojemności 13 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Flame produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.147.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie płomieni 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin My Love produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.148.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie serduszek 3D o wymiarach 12×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tartufino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.150.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie kulek 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Drop produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.153.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie jajek, kropelek 3D o wymiarach 23×30 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.