Końcówka cukiernicza do szprycowania – 4 mm | HENDI, 551257
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
materiał: | stal nierdzewna |
Końcówka cukiernicza do szprycowania – 4 mm | HENDI, 551257 - Opis:
Tylka, końcówka cukiernicza do rękawów do szprycowania o średnicy 4 mm, to produkt marki Hendi, wykonana ze stali nierdzewnej. Artykuł nada się do napełniania masami, kremami różnego rodzaju wyrobów cukierniczych. Końcówka o indeksie 551257 przy odpowiednim czyszczeniu będzie zdalna do użytku przez lata. Polecana dla punktów cukierniczych, jak i domowych amatorów wypieków.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.