Maszyny do mielenia

Maszyny do mielenia mięsa do gastronomii

Maszyny do mielenia mięsa wykorzystywane są zarówno w domu, jak i w zakładach gastronomicznych. Zastosowanie znajdą w takich miejscach, jak restauracje, stołówki szkolne, cukiernie i piekarnie, a także wielkie zakłady przetwórstwa spożywczego (w zakładach masarskich, zakładach przetwórstwa owoców). Maszyny te służą do rozdrabniania mięsa, drobiu, ryb ale także orzechów i nasion. We wszystkich maszynach do mielenia, mięso lub inny produkt, trafia poprzez otwór wsadowy na podajnik ślimakowy, który podaje je przez gardziel do zespołu tnącego. Podajnik ślimakowy (ślimak) powoduje wtłaczanie mięsa przez otwory sita, a noże mają za zadanie odcinać kawałki mięsa, które odpowiadają średnicy otworów w sicie.

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Materiał
System mielenia
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Pojemność
od do
Moc całkowita
od do
Wydajność
od do
Twój wybór: Usuń wszystko