Nóż do filetowania 160 mm, czerwony – HACCP | STALGAST, 282151
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
długość | 150 mm |
materiał: |
|
kolor: |
|
cena za: | sztukę |
Nóż do filetowania 160 mm, czerwony – HACCP | STALGAST, 282151 - Opis:
Nóż do filetowania o długości 16 centymetrów firmy Stalgast należący do linii noży HACCP o indeksie 282151 został wyposażony w świetnie dopasowaną zarówno do dłoni, jak i do ostrza rękojeść w kolorach dopasowanych do wymagań systemu HACCP. Nóż w kolorze czerownym – przeznaczony jest do pracy z surowym mięsem. W naszym sklepie znajdą Państwo również inne kolory. Ostrze wykonane jest ze stali nierdzewnej o dobrej giętkość i dobrych właściwości tnących. Nóż znajdzie zastosowanie w kuchniach, pensjonatach, kuchniach hotelowych, stołówkach i innych punktach gastronomicznych przestrzegających HACCP a także na stoiskach mięsnych w sklepach. Ponadto ostrze to jest trwałe i odporne na złamanie. Czerwony nóż do filetowania mięsa Stalgast 282151 można myć w zmywarkach gastronomicznych lub wyparzarkach. Produkt zgodny z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym wyrobów i materiałów dopuszczonych do pracy z żywnością.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.