Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617540. Parametry techniczne produktu: średnica: 33 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 31 centymetrów i zewnętrznej: 33 centymetry produkcji firmy Stalgast o indeksie 562330 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617564. Parametry techniczne produktu: średnica: 40 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej 28 centymetrów i zewnętrznej 30 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562311 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka Stalgast 562311 znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii lub kuchni restauracyjnej czy hotelowej zapobiegając przywieraniu pizzy do kamienia szamotowego będąc jednocześnie alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy powinno odbywać się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem detergentu. Producent Stalgast deklaruje, iż produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617571. Parametry techniczne produktu: średnica: 45 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 38 centymetrów i zewnętrznej: 40 centymetry produkcji firmy Stalgast o indeksie 562400 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617557. Parametry techniczne produktu: średnica: 36 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617588. Parametry techniczne produktu: średnica: 50 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617533. Parametry techniczne produktu: średnica: 30 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 48 centymetry i zewnętrznej: 50 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562500 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy wykonana z aluminium. Nie można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Profesjonalna siatka do wypieku pizzy, o numerze katalogowym 617595, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o średnicy 60 centymetrów. Siatka posiada solidną oraz trwałą konstrukcję, producent gwarantuje jej niezawodność. Wykonana jest z najwyższej jakości aluminium, odpornego na wysokie temperatury oraz uszkodzenia mechaniczne takie jak upadki z wysokości, wgniatanie czy zarysowania. Doskonale sprawdza się podczas wypieku pizzy, umożliwia wykonanie idealnie okrągłego placka. Stanowi świetne rozwiązanie dla każdej pizzerii czy restauracji z kuchnią włoską.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej 25 centymetrów i zewnętrznej 28 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562281 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka Stalgast 562281 znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii lub kuchni restauracyjnej czy hotelowej zapobiegając przywieraniu pizzy do kamienia szamotowego będąc jednocześnie alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy powinno odbywać się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem detergentu. Producent Stalgast deklaruje, iż produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 43 centymetrów i zewnętrznej: 46 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562460 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Do przechowalni
Siatka do pizzy – Gi Metal Professional o średnicy 40 cm wykonana jest z aluminium. Wzmocniony nienitowany rant z jednego kawałka aluminium oraz poprzeczne, przeplatane druty. Rozmiar siatek do pizzy może różnić się od podanego o 2,5%. Siatek nie wolno myć w zmywarce. Idealna dla włoskich restauracji serwujących najlepszej jakości pizzę. Siatka do pizzy o średnicy 40 cm MG-DF40 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Siatka do pizzy – Gi Metal Professional o średnicy 45 cm wykonana jest z aluminium. Wzmocniony nienitowany rant z jednego kawałka aluminium oraz poprzeczne, przeplatane druty. Rozmiar siatek do pizzy może różnić się od podanego o 2,5%. Siatek nie wolno myć w zmywarce. Idealna dla włoskich restauracji serwujących najlepszej jakości pizzę. Siatka do pizzy o średnicy 45 cm MG-DF45 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Do przechowalni
Aluminiowe siatki do pizzy cechuje wytrzymałość oraz łatwość czyszczenia. Zapobiegają przywieraniu pizzy do kamienia. Mogą również posłużyć jako zamiennik dla tradycyjnej blachy. W naszej ofercie znajdą Państwo beznitowe siatki, które umożliwiają odparowanie wody ze spodu pizzy, co wpływa na walory smakowe wypieku – ciasto jest bardziej chrupiące i kruche. Modele dostępne są w różnych wielkościach.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.