Taborety gastronomiczne

Taborety gastronomiczne do kuchni i restauracji

Taborety grzewcze przeznaczone są do eksploatacji jako urządzenie wolnostojące w placówkach gastronomicznych, produkcyjnych oraz przemysłowych wewnątrz pomieszczeń. Urządzenia tego typu ułatwiają przygotowywanie posiłków w dużych garnkach bez konieczności podnoszenia ich na większą wysokość (płyty grzewcze większości taboretów gastronomicznych znajdują się na wysokości 400 mm). Wśród profesjonalnych taboretów grzewczych znajdziemy taborety elektryczne lub indukcyjne, taborety gazowe oraz taborety elektryczno-gazowe. Wszystkie urządzenia mają podobne zastosowanie i są powszechnie używane w większych zakładach gastronomicznych, gdzie występuje konieczność przygotowywania dużych ilości potraw naraz: zakładowe stołówki, restauracje, hotele, kantyny wojskowe, placówki oświatowe, zakłady karne, jadłodajnie itp. Tego rodzaju urządzenia grzewcze doskonale sprawdzają się wszędzie tam gdzie należy ugotować dużą ilość płynów, zup czy wody stosunkowo niskim kosztem. Są to urządzenia relatywnie tanie – o wiele tańsze niż ich profesjonalne odpowiedniki jakimi są kotły warzelne ale w przeciwieństwie do nich nie są już tak wygodne, ponieważ podczas pracy zawsze należy na płycie grzewczej umieścić odpowiednie naczynie (garnek, rondel lub patelnię).

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Zasilanie
Materiał
Rodzaj gazu
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Moc całkowita
od do
Ilość palników
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.