Cena netto:
648,13 zł 720,14 zł 720,14 zł
Cena brutto:
797,20 zł 885,77 zł 885,77 zł
Dostępność: 21 dni
Koszt dostawy: od 22,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
waga: 10 kg
cena za: sztukę
kod EAN: 5410522650143

Czekolada ciemna 60,1% Callets 10 kg torba | CALLEBAUT, 60-40-38NV-01B - Opis:

Belgijska ciemna czekolada 60,1% Callets 10 kg torba 60-40-38NV-01B to równowaga dzięki przepisowi nr 60-40-38 - wystarczająco ciemna a jednocześnie wystarczająco słodka, aby zadowolić szerokie grono odbiorców. Spodziewaj się mocnego kakaowego smaku, lekko gorzkich nut i odrobiny owocowości do wszechstronnego zastosowania i wspaniałych rezultatów końcowych od formowania i oblewania pralin po aromatyzowanie ganache, musów, bavarois, napojów i lodów. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Polecane łączenia:

• piernik, różowy pieprz, pomarańcza, rabarbar, mandarynka, Sirop de Liège / Apple Molasse, pistacja, ser Rokfor, mascarpone, kawa Java Arabica, róża.

Polecane aplikacje:

• Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.

• Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.

• Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).

• Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.

• Płynność: 3/5
• Min. % suchej masy kakaowej: 60.1%
• Tłuszcz %: 38.8%
Czekolada ciemna 60,1% Callets 10 kg torba | CALLEBAUT, 60-40-38NV-01B - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Czekolada ciemna 60,1% Callets 10 kg torba | CALLEBAUT, 60-40-38NV-01B - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny