Wszystkie kategorie w dziale Kruszarki do lodu

Każda kruszarka do lodu Hendi dostępna w tej kategorii jest urządzeniem łączącym dobrą wydajność, kompaktowe wymiary i prostotę obsługi. Te kruszarki występujące także pod marką Bar Up będą nieocenioną pomocą w każdym barze, pubie, klubie oraz wielu innych lokalach gastronomicznych. Do wyboru są zajmujące minimum przestrzeni kruszarki manualne i wydajniejsze kruszarki elektryczne.

Czytaj więcej >

Kruszarki Hendi – wysoka wydajność i oszczędność miejsca

Kruszarki do lodu Hendi, podobnie jak maszyny do robienia lodu tego producenta, wyróżniają się solidnym wykonaniem z dobrych jakościowo materiałów oraz korzystną wydajnością, biorąc pod uwagę wymiary urządzenia. W tej kategorii znajdziecie Państwo kilka modeli kruszarek marki Hendi, które ze względu na kompaktowość można bez problemu wykorzystać w niemal każdym lokalu gastronomicznym. Oto niektóre warte uwagi propozycje:

  • kruszarka do lodu manualna – to jeden z najmniejszych modeli kruszarek, który sprawdzi się w niewielkich lokalach oraz tam, gdzie nie ma potrzeby wytwarzania dużych ilości kruszonego lodu. Uwagę zwraca estetyczna obudowa wykonana z chromowanego stopu cynku, natomiast wewnątrz znajduje się niezawodny nóż ze stali nierdzewnej. W zestawie dołączona jest łopatka na lód oraz wyjmowany pojemnik;
  • kruszarka do lodu elektryczna o wydajności 12 kg/h – to uniwersalne rozwiązanie łączące efektywne wytwarzanie kruszonego lodu ze wciąż niewielkimi wymiarami. Wytrzymały mechanizm kruszący i obudowa ze szczotkowanej stali nierdzewnej zapewnią długotrwałe bezawaryjne działanie urządzenia. Pracę ułatwi wygodna rynna załadowcza do lodu wykonana z tworzywa ABS;
  • kruszarka do lodu elektryczna o wydajności aż do 160 kg/h – pozwala na uzyskanie bardzo dużych ilości kruszonego lodu o wysokiej jakości i w krótkim czasie. Obróbka pełnego zbiornika lodu zajmuje temu urządzeniu zaledwie około pół minuty. Mocny silnik jest chłodzony podczas pracy, nie ma więc ryzyka przegrzania się.

Hendi – kruszarka do lodu dla każdego punktu gastronomicznego

Ze względu na rozmiar każda kruszarka Hendi sprawdzi się w innym lokalu gastronomicznym. Warto zastanowić się, jak wiele zimnych napojów, mrożonej kawy lub deserów jest wydawanych w ciągu dnia, jakie jest zapotrzebowanie na lód w godzinach szczytu i ile miejsca można poświęcić na umieszczenie takiego urządzenia. Wymiary dostępnych w tej kategorii modeli nie powinny jednak sprawić kłopotu z dopasowaniem urządzenia do przestrzeni dostępnych w Państwa lokalu.

Kruszarka do lodu Hendi – niezbędna w pracy barmana

Zarówno manualna, jak i elektryczna kruszarka do lodu Hendi są wygodne w użyciu, kompaktowe i wydajne, a zatem mogą stanowić kluczowe wyposażenie baru serwującego duże ilości chłodzonych napojów. Polecamy również inny sprzęt, który przyda się w barach i restauracjach – np. kostkarki do lodu, a także przydatne w chłodzeniu produktów spożywczych łuskarki do lodu. W razie pytań chętnie służymy Państwu pomocą.