Talerz ścierny do ziemniaków, do obieraczek OZ8N, OZ8C, OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Segmenty ścierne do ziemniaków, do obieraczek OZ8N, OZ8C, OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Talerz ścierny do cebuli i marchwi, do obieraczek OZ8N, OZ8C, OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Segmenty ścierne do cebuli i marchwi, do obieraczek OZ8N, OZ8C, OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Separator obierzyn do obieraczek Spomasz Nakło: OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Talerz płuczki do obieraczki OZP15N.
Do przechowalni
Separator obierzyn do obieraczek Spomasz Nakło: OZ8N, OZ8C, OZP15N, OZ15Nx2.
Do przechowalni
Przystawka do mielenia mięsa ze stali nierdzewnej, wyposażona w trzy sita, szarpak i dwa rodzaje noży, pozwala uzyskać wymagane rezultaty mielenia z bardzo dużą rzeczywistą wydajnością do 300 kg/h.
Dane techniczne MKM82S:
Akcesoria dostarczane razem z przystawką:
Akcesoria dostępne opcjonalnie:
Przystawka działa tylko i wyłącznie z napędem maszyny wieloczynnościowej NMK110C firmy Spomasz Nakło.
Do przechowalni
Tarcza z tarką zgrubną, wiórki 7×2,7 mm do przystawki MKJ250C.
Do przechowalni
Obieraczka do cebuli OZ8C została specjalnie przystosowana do obierania cebuli. Odpowiednio dobrane powierzchnie ścierne wewnątrz bębna maszyny oraz specjalny talerz ścierny pozwalają na obranie cebuli. Duży wysyp obierzyn pozwala na szybkie ich usunięcie z bębna urządzenia.
Cechy produktu:
Symbol katalogowy OZ8C:
OBIERACZKI doskonale usprawnią pracę w każdej profesjonalnej kuchni, szybko i dokładnie obierając warzywa zarówno twarde, jak ziemniaki czy buraki, oraz miękkie, jak cebula. Konstrukcja obieraczek marki SPOMASZ NAKŁO zapewnia dużą wydajność i bezpieczeństwo obsługi. Proces obierania odbywa się za pomocą tarcz i segmentów ściernych w strumieniach wody płuczącej, co gwarantuje wysoką jakość obieranych warzyw.
Obieraczki zależnie od przeznaczenia wyposażone są w korundowe tarcze i segmenty ścierne zapewniające dokładne obieranie warzyw bez ich kaleczenia, czy też drobne elementy ścierne gwarantujące delikatne obieranie.
Podstawowym zespołem każdej obieraczki jest komora robocza z wymiennymi talerzami i segmentami ściernymi.
Obieraczki w zależności od typu mogą być wyposażone w wyłącznik czasowy, elektrozawór oraz wyłącznik krańcowy pokrywy.
Dozowanie wody odbywa się poprzez elektrozawór, który steruje jej dopływem w czasie pracy urządzenia, a wyłącznik pokrywy uniemożliwia przypadkowe załączenie obieraczki. Obieraczki zaleca się wyposażyć w oddzielny separator obierzyn.
Dla bardziej wymagających Użytkowników oferujemy obieraczki wyposażone w komorę wstępnego mycia warzyw tzw. „płuczkę”. Eliminuje to konieczność ręcznego mycia wsadu przed obieraniem, a tym samym usprawnia i przyspiesza pracę.
Do zastosowania w dużych obiektach gastronomicznych polecamy obieraczki dwukomorowe. Podwójna obieraczka daje możliwość uzyskania wydajności do 500kg/h obranych warzyw.
Do przechowalni
Podwójna obieraczka do warzyw twardych (ziemniaki, buraki, marchew). Urządzenie posiada dwie komory obierające dzięki którym wydajność urządzenia wynosi do 500 kg/h.
Cechy produktu:
Symbol katalogowy OZ15Nx2
OBIERACZKI doskonale usprawnią pracę w każdej profesjonalnej kuchni, szybko i dokładnie obierając warzywa zarówno twarde, jak ziemniaki czy buraki, oraz miękkie, jak cebula. Konstrukcja obieraczek marki SPOMASZ NAKŁO zapewnia dużą wydajność i bezpieczeństwo obsługi. Proces obierania odbywa się za pomocą tarcz i segmentów ściernych w strumieniach wody płuczącej, co gwarantuje wysoką jakość obieranych warzyw.
Obieraczki zależnie od przeznaczenia wyposażone są w korundowe tarcze i segmenty ścierne zapewniające dokładne obieranie warzyw bez ich kaleczenia, czy też drobne elementy ścierne gwarantujące delikatne obieranie.
Podstawowym zespołem każdej obieraczki jest komora robocza z wymiennymi talerzami i segmentami ściernymi.
Obieraczki w zależności od typu mogą być wyposażone w wyłącznik czasowy, elektrozawór oraz wyłącznik krańcowy pokrywy.
Dozowanie wody odbywa się poprzez elektrozawór, który steruje jej dopływem w czasie pracy urządzenia, a wyłącznik pokrywy uniemożliwia przypadkowe załączenie obieraczki. Obieraczki zaleca się wyposażyć w oddzielny separator obierzyn.
Dla bardziej wymagających Użytkowników oferujemy obieraczki wyposażone w komorę wstępnego mycia warzyw tzw. „płuczkę”. Eliminuje to konieczność ręcznego mycia wsadu przed obieraniem, a tym samym usprawnia i przyspiesza pracę.
Do zastosowania w dużych obiektach gastronomicznych polecamy obieraczki dwukomorowe. Podwójna obieraczka daje możliwość uzyskania wydajności do 500kg/h obranych warzyw.
Do przechowalni
Tarcza z tarką średnią, wiórki 5×2,5 mm do przystawki MKJ250C.
Do przechowalni
Tarcza – krata do kostki 16×16 mm do przystawki MKJ250C.
Do przechowalni
Tarcza do tarcia ziemniaków na miazgę do przystawki MKJ250C.
Do przechowalni
Obieraczka do ziemniaków z płuczką OZP15N to obieraczka do warzyw twardych (ziemniaki, buraki, marchew). To ten sam niezawodny system obierania jak w modelu OZ8N, wzbogacony o komorę wstępnego mycia warzyw tzw. „płuczkę”, dzięki któremu można wstępnie umyć brudne kopcowane ziemniaki. Eliminuje to konieczność ręcznego mycia wsadu przed obieraniem, co usprawnia i przyspiesza pracę.
Cechy produktu:
Symbol katalogowy OZP15N:
OBIERACZKI doskonale usprawnią pracę w każdej profesjonalnej kuchni, szybko i dokładnie obierając warzywa zarówno twarde, jak ziemniaki czy buraki, oraz miękkie, jak cebula. Konstrukcja obieraczek marki SPOMASZ NAKŁO zapewnia dużą wydajność i bezpieczeństwo obsługi. Proces obierania odbywa się za pomocą tarcz i segmentów ściernych w strumieniach wody płuczącej, co gwarantuje wysoką jakość obieranych warzyw.
Obieraczki zależnie od przeznaczenia wyposażone są w korundowe tarcze i segmenty ścierne zapewniające dokładne obieranie warzyw bez ich kaleczenia, czy też drobne elementy ścierne gwarantujące delikatne obieranie.
Podstawowym zespołem każdej obieraczki jest komora robocza z wymiennymi talerzami i segmentami ściernymi.
Obieraczki w zależności od typu mogą być wyposażone w wyłącznik czasowy, elektrozawór oraz wyłącznik krańcowy pokrywy.
Dozowanie wody odbywa się poprzez elektrozawór, który steruje jej dopływem w czasie pracy urządzenia, a wyłącznik pokrywy uniemożliwia przypadkowe załączenie obieraczki. Obieraczki zaleca się wyposażyć w oddzielny separator obierzyn.
Dla bardziej wymagających Użytkowników oferujemy obieraczki wyposażone w komorę wstępnego mycia warzyw tzw. „płuczkę”. Eliminuje to konieczność ręcznego mycia wsadu przed obieraniem, a tym samym usprawnia i przyspiesza pracę.
Do zastosowania w dużych obiektach gastronomicznych polecamy obieraczki dwukomorowe. Podwójna obieraczka daje możliwość uzyskania wydajności do 500kg/h obranych warzyw.
Do przechowalni
Obieraczka do ziemniaków OZ8N służy do obierania ziemniaków oraz innych twardych warzyw, takich jak buraki czy marchew. Solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej. Unikalne, specjalnie zaprojektowane i produkowane w polskiej fabryce elementy ścierne sprawiają, że jest to od lat najbardziej niezawodna i najlepiej dostosowana do realiów rodzimej kuchni obieraczka na rynku.
Cechy produktu:
Symbol katalogowy OZ8N:
OBIERACZKI doskonale usprawnią pracę w każdej profesjonalnej kuchni, szybko i dokładnie obierając warzywa zarówno twarde, jak ziemniaki czy buraki, oraz miękkie, jak cebula. Konstrukcja obieraczek marki SPOMASZ NAKŁO zapewnia dużą wydajność i bezpieczeństwo obsługi. Proces obierania odbywa się za pomocą tarcz i segmentów ściernych w strumieniach wody płuczącej, co gwarantuje wysoką jakość obieranych warzyw.
Obieraczki zależnie od przeznaczenia wyposażone są w korundowe tarcze i segmenty ścierne zapewniające dokładne obieranie warzyw bez ich kaleczenia, czy też drobne elementy ścierne gwarantujące delikatne obieranie.
Podstawowym zespołem każdej obieraczki jest komora robocza z wymiennymi talerzami i segmentami ściernymi.
Obieraczki w zależności od typu mogą być wyposażone w wyłącznik czasowy, elektrozawór oraz wyłącznik krańcowy pokrywy.
Dozowanie wody odbywa się poprzez elektrozawór, który steruje jej dopływem w czasie pracy urządzenia, a wyłącznik pokrywy uniemożliwia przypadkowe załączenie obieraczki. Obieraczki zaleca się wyposażyć w oddzielny separator obierzyn.
Dla bardziej wymagających Użytkowników oferujemy obieraczki wyposażone w komorę wstępnego mycia warzyw tzw. „płuczkę”. Eliminuje to konieczność ręcznego mycia wsadu przed obieraniem, a tym samym usprawnia i przyspiesza pracę.
Do zastosowania w dużych obiektach gastronomicznych polecamy obieraczki dwukomorowe. Podwójna obieraczka daje możliwość uzyskania wydajności do 500kg/h obranych warzyw.
Do przechowalni
Tarcza – krata do kostek 20×20 mm do krajalnicy KW350.
Do przechowalni
Tarcza z tarką drobną, wiórki 3×1,5 mm do przystawki MKJ250C.
Do przechowalni
W niemal co drugiej stołówce szkolnej w Polsce, pracują urządzenia do obierania warzyw korzeniowych wyprodukowane w Nakle nad Notecią. Często obieraczki Spomasz są jedynymi z najbardziej sędziwych urządzeń wśród wszystkich obecnych na zapleczu kuchennym. Taki stan rzeczy świadczy o wyjątkowej długowieczności obieraczek do ziemniaków Spomasz Nakło sięgającej nawet 40 lat. Obieraczka Spomasz jest już niemal synonimem wysokiej jakości maszyny do obierania warzyw. Nadzwyczaj często dyrektorzy szkół, intendentki szukając maszyny usprawniającej obieranie ziemniaków pytają od razu o obieraczki Spomasz, jednak o wiele częściej spotykamy się z pytaniami o części zamienne i eksploatacyjne do użytkowanych już od wielu lat maszyn takie jak: segmenty i talerze ścierne.
Meble ze stali nierdzewnej SPOMASZ NAKŁO zostały wykonane z najwyższej klasy materiałów i przy wykorzystaniu nowoczesnej technologii i niebanalnych rozwiązań. W ofercie firmy możemy znaleźć między innymi okapy kuchenne, regały magazynowe, stoły robocze, a także wózki kelnerskie. Wszystkie te meble są wykonane z trwałej i odpornej stali nierdzewnej, która jest materiałem bardzo często stosowanym w branży gastronomicznej. Firma oferuje swoje meble w wielu różnych wariantach, aby każdy klient mógł dopasować produkt do swoich potrzeb i oczekiwań. Stoły robocze SPOMASZ NAKŁO są dostępne zarówno w wersji z zlewem, jak i bez. Można je również wyposażyć w dodatkowe akcesoria, jak m.in. półki i szuflady. Dzięki zastosowaniu materiałów kwasoodpornych, mogą mieć Państwo pewność, że zakupione meble posłużą Wam przez wiele, wiele lat!
Poza meblami gastronomicznymi, warto również zapoznać się z bogatą ofertą firmy, która oferuje także innowacyjne roboty gastronomiczne, urządzenia kuchenne oraz wyjątkowe akcesoria, które znacząco ułatwiają codzienną pracę. Produkty SPOMASZ NAKŁO sprawdzą się świetnie zarówno w lokalach gastronomicznych, jak również w zakładach przetwórstwa żywieniowego. Konsumenci cenią je nie tylko ze względu na szereg zastosowań, które oferują, ale również za wysoką jakość wykonania, wykorzystanie najlepszych materiałów na rynku, a także szeroki wybór produktów.
Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą, w której znajduje się wiele profesjonalnych produktów, które zostały stworzone przez SPOMASZ NAKŁO. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości – prosimy o bezpośredni kontakt z naszym zespołem!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.