Okrągłe radełko do ciasta PC65 to produkt włoskiej firmy Martellato, która charakteryzuje się wysoką jakością produktów oraz innowacyjnością. Radełko do ciast jest narzędziem, którego nie powinno zabraknąć w żadnej kuchni – zarówno w pracowni cukierniczej, jak również kuchni domowego użytkownika. Radełko sprawdzi się przy cięciu ciasta na wyroby takie jak pizza czy pierogi. Okrągłe radełko do ciasta i pizzy PC65 o średnicy 6,5 cm zostało wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej zapewniającej długotrwałość produktu. Ergonomiczna rączka pozwala na wygodne manewrowanie produktem.
Do przechowalni
Radełko proste do ciasta z ostrzem o średnicy 10 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 561101 wykonano ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa sztucznego. Radełko Stalgast 561101 przyda się w każdej pizzerii jako narzędzie do porcjowania pizzy a także w cukierniach i kuchniach restauracyjnych lub hotelowych. Nada się także do krojenia ciasta na ravioli. Radełko można myć zarówno przy użyciu profesjonalnych zmywarek gastronomicznych jak i ręcznie za pomocą odpowiednich środków do stali nierdzewnej. Producent deklaruje zgodność produktu z rozporządzeniem numer 1935/2004 PE dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Radełko do pizzy, o numerze katalogowym 617007, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 23 centymetrów. Nożyk wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury; posiada również ergonomiczną rączkę z wytrzymałego polipropylenu w kolorze czarnym. Obrotowe ostrze o średnicy 10 centymetrów doskonale sprawdza się podczas wycinania kawałków pizzy. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla pizzerii, kuchni oferujących dania włoskie czy kuchnię śródziemnomorską. Produkt może być zmywany w zmywarkach.
Do przechowalni
Nóż do ciasta, o numerze katalogowym 855751, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 15 centymetrów oraz szerokości 11 centymetrów. Nożyk wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury; posiada również ergonomiczną rączkę z wytrzymałego polipropylenu w kolorze czarnym. Doskonale sprawdza się podczas rozprowadzania kremów po ciastach. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla kuchni kawiarnianych, cukierniczych czy dla piekarni. Produkt może być zmywany w zmywarkach.
Do przechowalni
Radełko o średnicy 10 cm wykonane ze stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego. Obracane ostrze jest idealne do krojenia gorącej pizzy. Sprawdzi się w każdej restauracji gdzie serwowana jest kuchnia włoska. Łatwe w czyszczeniu. Radełko o średnicy 10 cm MG-ROM dystrybuowane jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cateringowego, piekarniczo-cukierniczego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż do ciasta, marki Hendi, o indeksie: 553404. Parametry techniczne produktu: długość; 15 cm, szerokość: 11 cm. Nóż został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealnie sprawdzi się w każdej cukierni, piekarni czy pizzerii. Poręczny, bardzo łatwo kroi ciasto. Łatwy w czyszczeniu, nadaje się do mycia w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych.
Do przechowalni
Radełko proste o średnicy ostrza 5,7 centymetra produkcji firmy Stalgast o indeksie 321120 wykonano ze stali szlachetnej. Radełko przyda się w każdej pizzerii jako narzędzie do porcjowania pizzy a także profesjonalnej kuchni, cukierni lub piekarni do dzielenia lub nacinania ciasta. Znajdzie także zastosowanie w kuchni przy cięciach wzdłużnych warzyw. Nada się także do cięcia ciasta na ravioli lub ciasteczka. Radełko do ciasta i pizzy 321120 można myć zarówno przy użyciu profesjonalnych zmywarek gastronomicznych jak i ręcznie za pomocą odpowiednich środków do stali nierdzewnej. Producent deklaruje zgodność produktu z rozporządzeniem numer 1935/2004 PE dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Radełko do pizzy ze stali nierdzewnej o drewnianym uchwycie, z zabezpieczeniem palców.
Do przechowalni
Szpachelka o długości 10 cm. Idealna do nakładania pizzy, ciast oraz tortów. Sprawdzi się podczas serwowania słodkości na bankietach, przyjęciach w dużych restauracjach oraz w kawiarniach, gdzie podaje się desery wraz z aromatyczną kawą. Świetna również do nakładania kawałków pizzy i ciast wytrawnych. Szpachelka o długości 10 cm MG-AC-ST4M dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Szpachelka do dzielenia ciasta na pizzę, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z tworzywa sztucznego w żółtym kolorze, o wymiarach 90×120 milimetrów, indeksie 855584, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także w piekarni czy cukierni. Szpachelka posiada uchwyt zakończony otworem umożliwiającym odwieszenie przedmiotu.
Do przechowalni
Doskonałe radełko do ciasta i pizzy cenionego producenta APS o indeksie 88949 to wyrób należący do serii Blue, stworzony z doskonałej jakościowo stali nierdzewnej i polipropylenu. Długość całkowita to 20 cm a średnica noża to 10 cm. Radełko nierdzewne z rączką z tworzywa 88949 można myć zarówno ręcznie przy użyciu odpowiednich detergentów jak i w profesjonalnej zmywarce gastronomicznej. Jest to niezwykle praktyczny produkt ułatwiający cięcie ciast, placków oraz pizzy w łatwy i szybki sposób.
Do przechowalni
Radełko zakrzywione do dzielenia ciasta na pizzę, wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z tworzywa sztucznego w żółtym kolorze, o wymiarach Ø 100×120 milimetrów, indeksie 617038, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także w innych lokalach gastronomicznych takich jak np. cukiernia czy piekarnia. Radełko posiada uchwyt zakończony otworem umożliwiającym odwieszenie przedmiotu.
Do przechowalni
Nóż do dzielenia ciasta na pizzę, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z tworzywa sztucznego w żółtym kolorze, o długości 120 milimetrów, indeksie 855553, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także w piekarni czy cukierni. Nóż posiada uchwyt zakończony otworem umożliwiającym odwieszenie przedmiotu.
Do przechowalni
Nóż do pizzy 100×22×230 mm, Bartscher 100928. Radełko zostało wykonane ze stali niklowo-chromowej. Jest to profesjonalny nóż, który ułatwi dzielenie pizzy na równe, estetycznie wyglądające kawałki. Ostrze ze stali jest niezawodne, precyzyjne i trwałe. idealnie nadaje się do zastosowań kuchennych i gwarantuje długą żywotność produktu.
Do przechowalni
Okrągłe radełko do ciasta PC120 to produkt włoskiej firmy Martellato, która charakteryzuje się wysoką jakością produktów oraz innowacyjnością. Radełko do ciast jest narzędziem, którego nie powinno zabraknąć w żadnej kuchni – zarówno w pracowni cukierniczej, jak również kuchni domowego użytkownika. Radełko sprawdzi się przy cięciu ciasta na wyroby takie jak pizza czy pierogi. Okrągłe radełko do ciasta i pizzy PC120 o średnicy 12 cm zostało wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej zapewniającej długotrwałość produktu. Ergonomiczna rączka pozwala na wygodne manewrowanie produktem.
Do przechowalni
Szpachelka o długości 11,5 cm. Idealna do nakładania pizzy, ciast oraz tortów. Sprawdzi się podczas serwowania słodkości na bankietach, przyjęciach w dużych restauracjach oraz w kawiarniach, gdzie podaje się desery wraz z aromatyczną kawą. Idealna również do nakładania kawałków pizzy i ciast wytrawnych. Szpachelka o długości 11,5 cm MG-STP32 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Łopatka do serwowania pizzy, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z tworzywa sztucznego w żółtym kolorze, o wymiarach 120×250 milimetrów, indeksie 523919, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także w innych lokalach gastronomicznych takich jak np. cukiernia czy piekarnia. Doskonale sprawdzi się podczas nakładanie placków czy pizzy. Łopatka posiada uchwyt zakończony otworem umożliwiającym odwieszenie przedmiotu.
Do przechowalni
Nóż z giętkim ostrzem do dzielenia ciasta na pizzę, wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem z tworzywa sztucznego w żółtym kolorze, o długości 120 milimetrów, indeksie 855546, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także w piekarni czy cukierni. Nóż posiada uchwyt zakończony otworem umożliwiającym odwieszenie przedmiotu.
Do przechowalni
Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem profesjonalnych akcesoriów i przyborów do pizzerii, to zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą. W asortymencie posiadamy wysokiej klasy produkty, które sprostają wymaganiom nawet najbardziej wymagających klientów.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.