waga | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Szwajcarska biała czekoladowa kuwertura White Nuit Blanche 37%, 1,5 kg torba CHW-N153NUBLE6-Z71 to czysto biała kuwertura, która łączy szwajcarskie mleko i śmietankę z specjalnie wyselekcjonowanym masłem kakaowym nadającym jej wyjątkowa kremowość i słodycz, niska zawartość cukru i długotrwałe nuty waniliowe. Idealna do dekoracji i wizualnie ekscytujących wyrobów. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najczarniejszą czekoladą na rynku: Black Zabuye. Zawartość masła kakaowego: 39,3%.
Czekolada ciemna do lodów 56,4% Callets™ 2,5 kg torba ICE-45-DNV-552 to ciemna czekolada, która doda niepowtarzalnego charakteru do Twoich lodów. Kultowa ciemna czekolada 811 Octaafa Callebauta jest teraz dostępna w przepisie dopracowanym dla producentów lodów. Ma intensywny i zbalansowany smak ciemnej czekolady z bogatymi nutami prażonego kakao i nutą czerwonych owoców – zoptymalizowany, aby uwalniać swój pełny smak w produktach z lodów, takich jak lody na patyku lub stracciatella. Dzięki dużej zawartości masła kakaowego Ice Chocolate 811 jest bardzo łatwy w obróbce: po prostu rozpuść i gotowe – bez temperowania. Czekolada stwardnieje w ciągu kilku sekund w lodach lub w ich pobliżu i otoczy je cudownie chrupiącą warstwą. Ponadto szybko rozpływa się w ustach, rozpieszczając intensywnym smakiem.
Do przechowalni
Kuwertura z ciemnej czekolady Madirofolo 65%, 1 kg torba – CHD-Q65MADN-E1-U68 o wysokiej płynności. Na północy Madagaskaru plantację Madirofolo otaczają drzewa tamaryndowca, które nadają ziarnom niepowtarzalny owocowy smak. Ta ciemna kuwertura jest bardzo kwaśna z dużą zawartością kakao. Odsłania pewną goryczkę i owocowe nuty cytrusowe. Zawartość kakao 65% oraz 38% masła kakaowego. Pochodzenie: ziarna z plantacji Madirofolo na Madagaskarze, głównie Trinitario.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 70,3% Callets™ 10 kg torba 70-30-42NV-01B to wszechstronny przysmak, który jest idealny dla szefów kuchni poszukujących intensywnej ciemnej czekolady z nutami prażonego kakao, przyjemną gorzką nutą i odrobiną owocowości.
Wybierz ekscytujące połączenia smakowe wypełnione składnikami o pełnym smaku. Jej średnia płynność sprawia, że jest to czekolada idealna do prawie wszystkich zastosowań, od formowania i aromatyzowania po oblewanie. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 2,5 kg torba CHR-R35RB1-E4-U70 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Szwajcarska ciemna czekoladowa kuwertura Black Zabuye 83%, 1,5 kg torba to najczarniejsza czekolada na rynku, która pozwala na uwolnienie Twojej kreatywności i tworzenie przepięknych aplikacji. Kolor idealnie pasuje do profilu smakowego: lekko cierpki smak z gorzkimi nutami smakowymi i gładkim wykończeniem. Czarna kuwertura Black Zabuye jest idealna do pralin, deserów, ciast, przystawek, petits fours i verrines. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najbielszą czekoladą na rynku: White Nuit Blanche. Zawartość masła kakaowego: 44%.
Do przechowalni
Szwajcarska mleczna czekoladowa kuwertura Milk Claire 33%, 5 kg torba CHM-P007CLARE6-Z72 to unikatowa czekolada alpejska, ukoronowana tytułem “Najlepsza Mleczna Kuwertura na Świecie” przez Akademię Maestri Pasticceri Italiani. Łączy smak szwajcarskiego mleka z delikatnymi nutami karmelu i słodu oraz gładkość i delikatną teksturę. Gładko topiąca się czekolada o pięknie delikatnej konsystencji zawierająca naturalną wanilię. Zawartość masła kakaowego: 31%.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.