waga | 1.5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Szwajcarska ciemna czekoladowa kuwertura Black Zabuye 83%, 1,5 kg torba to najczarniejsza czekolada na rynku, która pozwala na uwolnienie Twojej kreatywności i tworzenie przepięknych aplikacji. Kolor idealnie pasuje do profilu smakowego: lekko cierpki smak z gorzkimi nutami smakowymi i gładkim wykończeniem. Czarna kuwertura Black Zabuye jest idealna do pralin, deserów, ciast, przystawek, petits fours i verrines. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najbielszą czekoladą na rynku: White Nuit Blanche. Zawartość masła kakaowego: 44%.
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Naturalne masło kakaowe, 25 kg to masło całkowicie dezodoryzowane w procesie fizycznym, który umożliwia zachowanie najwyższej jakości fizykochemicznej. Jest to najczęściej używane masło kakaowe do produkcji wysokiej jakości czekolady, ponieważ gwarantuje bardzo dobre wrażenia organoleptyczne w ustach i zapewnia doskonałą krystalizację bez zmiany profilu aromatycznego mieszanki ziaren kakaowych, stosowanej w każdej odmianie czekolady. Szeroko stosowany również w przemyśle farmaceutycznym oraz kosmetycznym. Kolor kości słoniowej.
Do przechowalni
Czekolada aromatyzowana pomarańczowa Callets™ 2,5 kg torba – ORANGE-E4-U70 to ciepły pomarańczowy kolor i śmietankowy smak o wyraźnym słodko-gorzkim aromacie pomarańczy. Żyj kolorowo. Oto wspaniała czekolada, którą można wykorzystać do uatrakcyjnienia swoich kreacji odrobiną zaskakującej barwy i aromatu. Pomarańczowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą śmietankową i karmelową słodycz ze słodko-gorzkim smakiem pomarańczy. Dzięki ich standardowej płynności zastosowanie pomarańczowe Callets™ jest tak samo rozległe, jak naszych tradycyjnych czekolad. Doskonale nadają się do dodawania kolorowych detali do pustych figurek i pralin, a także do tworzenia niewielkich barwionych ozdób. Są też doskonałe do nadawania odświeżającego smaku kremom i musom. Rozpuszczanie, temperowanie i chłodzenie odbywa się dokładnie tak samo jak w przypadku naszych klasycznych białych czekolad. Pomarańczowe Callets™ są wykonane z barwników w 100% bez związków azowych.
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 40,7% Callets™ 2,5 kg torba 841-E4-U71 to mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao i zawartości kakao minimum 40,7%. Czekolada ta posiada intensywność smaku charakterystyczną dla ciemnej czekolady, a przy tym mocno wyczuwalne nuty śmietanki i karmelu. Charakteryzuje się standardową płynnością i jest bardzo uniwersalna w zastosowaniu.
Do przechowalni
Kakao 10-12% tłuszczu Natra, 1 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania (25 kg, 900 kg oraz w tankach po 25 ton).
Do przechowalni
Szwajcarska mleczna czekoladowa kuwertura Milk Claire 33%, 5 kg torba CHM-P007CLARE6-Z72 to unikatowa czekolada alpejska, ukoronowana tytułem “Najlepsza Mleczna Kuwertura na Świecie” przez Akademię Maestri Pasticceri Italiani. Łączy smak szwajcarskiego mleka z delikatnymi nutami karmelu i słodu oraz gładkość i delikatną teksturę. Gładko topiąca się czekolada o pięknie delikatnej konsystencji zawierająca naturalną wanilię. Zawartość masła kakaowego: 31%.
Do przechowalni
Szwajcarska biała czekoladowa kuwertura White Nuit Blanche 37%, 1,5 kg torba CHW-N153NUBLE6-Z71 to czysto biała kuwertura, która łączy szwajcarskie mleko i śmietankę z specjalnie wyselekcjonowanym masłem kakaowym nadającym jej wyjątkowa kremowość i słodycz, niska zawartość cukru i długotrwałe nuty waniliowe. Idealna do dekoracji i wizualnie ekscytujących wyrobów. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najczarniejszą czekoladą na rynku: Black Zabuye. Zawartość masła kakaowego: 39,3%.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.