waga | 5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Szwajcarska mleczna czekoladowa kuwertura Milk Claire 33%, 5 kg torba CHM-P007CLARE6-Z72 to unikatowa czekolada alpejska, ukoronowana tytułem “Najlepsza Mleczna Kuwertura na Świecie” przez Akademię Maestri Pasticceri Italiani. Łączy smak szwajcarskiego mleka z delikatnymi nutami karmelu i słodu oraz gładkość i delikatną teksturę. Gładko topiąca się czekolada o pięknie delikatnej konsystencji zawierająca naturalną wanilię. Zawartość masła kakaowego: 31%.
Polewa dekoracyjna Deco Melts 250 g, biała F25100 produkcji holenderskiej firmy FunCakes, specjalizującej się w mieszankach do pieczenia ciast oraz słodkich, kolorowych artykułach dekoracyjnych dla profesjonalnych cukierników i piekarzy.
FunCakes Deco Melts (polewa w dropsach, do rozpuszczenia) oferuje wiele możliwości dekoracyjnych! To jedna z najbardziej wszechstronnych grup produktów FunCakes. Możesz rozpuścić drobne dropsy i nadać im dowolny kształt w wybranej przez Ciebie formie. Możesz tworzyć dekoracje babeczek lub pralin, ale możesz również użyć go do zrobienia lizaków i słodyczy. Równie popularny wśród doświadczonych cukierników, co amatorów oraz wśród najmłodszych kuchennych pomocników. Kiedy stopiony produkt trochę stwardnieje, nie martw się – po prostu ponownie go podgrzej! FunCakes Deco Melts są dostępne w wielu kolorach i smakach. Deco Melts nie są prawdziwą czekoladą, ale smakują jak biała czekolada. Produkt przygotowano w dropsach, łatwo go dawkować – dzięki temu nigdy nie przygotujesz zbyt dużej ilości produktu i zaoszczędzisz. Deco melts są idealne do robienia cukierków i ciastek z polewą. Możesz także zanurzyć babeczki i ciasteczka w roztopionym Deco Melts.
Z powodu różnic temperatur Deco Melts może topić się podczas transportu i przechowywania – produktu można nadal używać. Czasem może nie dotrzeć do Ciebie w oryginalnym kształcie drobnych dropsów.
Sposób użycia:
Przygotowanie: Włóż dropsy do odpowiedniej miseczki i rozpuść je w kuchence mikrofalowej lub w kąpieli wodnej (w kuchence mikrofalowej rozpuszczaj dropsy przy maks. 500 W). Co jakiś czas (15-20 sekund) dobrze wymieszaj. Przerwij ogrzewanie, gdy dropsy zostaną prawie całkowicie stopione (małe kawałki jednak będą nadal widoczne). Mieszaj nadal, aż dropsy stopią się całkowicie, a polewa stanie się gładka. Przetwarzaj zgodnie z potrzebami. Aby utwardzić polewę, włóż produkt do lodówki (10-15 min.). Aby uzyskać rzadszą polewę możesz dodać dodaj kilka kropli oleju roślinnego. FunCakes Deco Melts – Natural White zawiera tylko naturalne barwniki. Nie zawiera E171 (substancja wycofana ze sprzedaży na terenie Francji).
Zawartość: 250 gram
Składniki: cukier, uwodorniony tłuszcz roślinny (z ziaren palmy), mleko w proszku (chude), barwnik: E153, emulgator: E492, E472c, aromat. Alergeny podano pogrubioną czcionką. Ten produkt posiada certyfikat Halal.
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, 16 ° C-22 ° C.
Do przechowalni
Polewa o smaku białej czekolady Bianco, 10 kg wiaderko V00-OH35-ITWNV-T06 to karmelowy, słodki smak białej czekolady o gładkiej, kremowej teksturze. Creme dell’Artigiano Bianca to gotowa do użycia baza do glazurowania i nadziewania ciast. Dzięki cudownemu smakowi białej czekolady i delikatnej, kremowej teksturze krem ten doskonale nadaje się do nadziewania ciasta ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek i wielu innych. Jest także doskonały do glazurowania tortów i ciast satynową białą polewą, która zachowuje miękkość i zapewnia bardzo przyjemne doznania smakowe. Stosowany w charakterze glazury zapewnia doskonały wygląd wyrobom i nie spływa z produktu. Za pomocą Creme dell’Artigiano Bianca można także nadziewać i oblewać desery oraz ciasta, które po natychmiastowym zamrożeniu nadają się do późniejszej sprzedaży. Creme dell’Artigiano Bianca zapewnia prawdziwą wygodę: wystarczy zmiękczyć lub podgrzać do temperatury ±30°C, aby osiągnąć teksturę doskonałą do szprycowania, lub do temperatury ±40°C, aby uzyskać nieco rzadszą teksturę do glazurowania. Posiada długi termin przydatności do spożycia i zawiera wyłącznie tłuszcze nieutwardzane.
Do przechowalni
Patyczki czekoladowe do zapiekania 8 cm 44% – ok. 500 szt., pudełko 1,6 kg CHD-BB-508BY-357 wykonane w 100% z ciemnej czekolady. Patyczki do zapiekania to połączenie intensywnego smaku czekolady z maksymalną wygodą. Wystarczy zawinąć je w ciasto. Jak smakują? Intensywną belgijską ciemną czekoladą – bogatą w kakao, o mocnym smaku. Jaką mają teksturę? W piekarniku topią się jak masło i odzyskują kruchość po ostygnięciu wyrobów. Tego właśnie możesz oczekiwać od patyczków do zapiekania Cacao Barry®. Ich specjalna receptura zawiera mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawiń je i zapiecz, a Twoi klienci będą nimi zachwyceni. Opakowanie 1,6 kg zawiera około 500 szt. patyczków.
Do przechowalni
Kuwertura z ciemnej czekolady Dark Couverture Noire Organiczna, 2,5 kg torba – CHD-O71NF-E4-U70 o najwyższej płynności oraz intensywnej goryczce, oferuje podniebieniu kuszącą obecność czerwonych nut owocowych i fig. Zawartość kakao 71% oraz 43% masła kakaowego. Pochodzenie: ekologiczne ziarna kakaowe Fair Trade z Ameryki Łacińskiej, odmiany Forastero i Trinitario.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska biała czekolada 32% Velvet Callets™ 10 kg torba W3-01B to najbardziej jedwabista, najbardziej kremowa biała czekolada w asortymencie Callebaut. Ciesz się bogatym posmakiem, który nigdy nie stanie się zbyt ciężki. Połącz tę czekoladę ze wszystkim, od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców. Dzięki średniej płynności sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowanie, oblewanie, aromatyzowanie, powlekanie itp. Idealna dla doskonałych rezultatów końcowych za każdym razem. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Szwajcarska ciemna czekoladowa kuwertura Black Zabuye 83%, 1,5 kg torba to najczarniejsza czekolada na rynku, która pozwala na uwolnienie Twojej kreatywności i tworzenie przepięknych aplikacji. Kolor idealnie pasuje do profilu smakowego: lekko cierpki smak z gorzkimi nutami smakowymi i gładkim wykończeniem. Czarna kuwertura Black Zabuye jest idealna do pralin, deserów, ciast, przystawek, petits fours i verrines. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najbielszą czekoladą na rynku: White Nuit Blanche. Zawartość masła kakaowego: 44%.
Do przechowalni
Szwajcarska biała czekoladowa kuwertura White Nuit Blanche 37%, 1,5 kg torba CHW-N153NUBLE6-Z71 to czysto biała kuwertura, która łączy szwajcarskie mleko i śmietankę z specjalnie wyselekcjonowanym masłem kakaowym nadającym jej wyjątkowa kremowość i słodycz, niska zawartość cukru i długotrwałe nuty waniliowe. Idealna do dekoracji i wizualnie ekscytujących wyrobów. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najczarniejszą czekoladą na rynku: Black Zabuye. Zawartość masła kakaowego: 39,3%.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.