Promocja
Nowość
Cena netto:
108366,50 zł 114070,00 zł 114070,00 zł
Cena brutto:
133290,80 zł 140306,10 zł 140306,10 zł
Dostępność: 5 dni
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 1300 mm
szerokość 1939 mm
wysokość 2504 mm
odległość między prowadnicami: 93 mm
rozmiar blach: 800x600 mm
moc całkowita: 47 kW
napięcie: 400 V
temperatura maksymalna: 270 °C
waga: 800 kg
ilość prowadnic: 18 szt.
materiał:
  • stal nierdzewna
  • szkło
zasilanie: elektryczne
sposób wytwarzania pary: natryskowy
wyświetlacz: tak
programator: tak
panel dotykowy: tak

Elektryczny piec obrotowy piekarniczy, rotacyjny, 18 blach 600x800 mm, 47 kW, 400V, 1300x1939x2504 mm | BAKE OFF, Rotorbake E8 18T Master Pro - Opis:

• Profesjonalny elektryczny piec obrotowy włoskiej produkcji, który pozwala między innymi na wypiekanie wyrobów piekarniczo-cukierniczych
• Idealnie sprawdzi się w piekarniach, cukierniach, pizzeriach, restauracjach, sklepach i marketach
• Piec pomieści wózki o pojemności 18 blach cukierniczych o wymiarach 600x800 mm
• Wózek z blachami obraca się w komorze pieczenia wokół własnej osi, gwarantując tym samym idealny i równomierny wypiek
• Wielowentylatorowy system BakeAIR z autorewersem zapewniającym równomierne rozprowadzenie gorącego powietrza w komorze
• Precyzyjna 5 stopniowa regulacja prędkości obrotowej wentylatorów pozwala na dostosowanie przepływu powietrza do rodzaju wypiekanego produktu
• Tryb półstatyczny dla produktów delikatnych w obróbce
• Wyposażony w automatyczny system BakeSTEAM, kontrolujący poziom naparowania i wilgotności w komorze pieca oraz natryskowy system generowania pary
• Programowane czasowo naparowanie
• Funkcja Multi-timer pozwalająca na ustawienie czasu obróbki osobno dla każdej półki
• Pięć trybów pracy pieca: obróbka konwekcyjna, konwekcyjno-parowa, konwekcyjna z nawilżaniem, konwekcyjna z wykorzystaniem gorącego powietrza oraz obróbka z naparowaniem
• Wstępne nagrzewanie
• Manualny i automatyczny program chłodzenia komory pieca
• Intuicyjny dotykowy panel sterowania z 7-calowym kolorowym wyświetlaczem, ze szkłem ochronnym o grubości 5 mm
• Piec posiada wstępnie zapisane programy gotowania, z możliwością korzystania z bazy przepisów online oraz ustawienia własnych spersonalizowanych programów
• Możliwość zapisania 1000 programów, w tym programów niskotemperaturowych i gotowania nocnego
• Powiadomienie dźwiękowe po zakończeniu programu gotowania
• Funkcja opóźnionego startu cyklu obróbki
• Automatyczne otwieranie komina BakeDRY, z możliwością częściowego otwarcia i ustawienia czasu otwarcia
• Wyposażony w podwójny parownik RotorBake pozwalający na wytworzenie większej ilości pary, użytecznej między innymi w przypadku gotowania potraw bezglutenowych
• Doskonała innowacyjna izolacja termiczna zapewnia minimalne straty ciepła w komorze pieca i niskie zużycie energii
• Drzwi z zespolonymi podwójnymi szybami termoizolacyjnymi z niskoemisyjnego szkła K Glass™, wyposażonego w specjalną powłokę, która zapewnia doskonałą izolację cieplną i oszczędność energii
• System autodiagnostyczny wykrywający i raportujący błędy i usterki
• Port USB do zapisywania i wgrywania programów, eksportu danych HACCP i aktualizacji oprogramowania
• Wi-Fi oraz interfejs Ethernet (LAN) - za dopłatą
• W standardzie piec wyposażony jest w hak do mocowania i podwieszania wózka wewnątrz komory pieczenia
• Platforma obrotowa do podnoszenia wózków, przystosowana do pracy z własnymi wózkami wypiekowymi o wymiarach i wysokości innych niż standardowe - za dopłatą
• Możliwość wyposażenia pieca w system automatycznego podnoszenia i podwieszania wózków na hak – za dopłatą
• Platforma obrotowa i system automatycznego podnoszenia i podwieszania wózków zalecane są w przypadku dużych wózków z ciężką zawartością

Wyposażenie dodatkowe:
• RTRB-ROT8 - Platforma obrotowa
• RTRB-LT - System automatycznego podnoszenia wózków
• RTRB-WIFI - Wi-Fi oraz interfejs Ethernet (LAN)
• RTRB-SS - Obudowa zewnętrzna ze stali nierdzewnej
• RTRB-L - piec z drzwiami otwieranymi na lewą stronę
• RTRB-DD - Podwójne zabezpieczenie i uszczelnienie drzwi komory

Parametry techniczne:
• Wymiary zewnętrzne [mm]: 1300x1939x2504
• Pojemność blach [600x800 mm]: 18
• Odległość pomiędzy prowadnicami [mm]: 93
• Moc [kW]: 47
• Maks. temperatura [°C]: 270
• Zasilanie [V]: 400
• Waga [kg]: 800
Elektryczny piec obrotowy piekarniczy, rotacyjny, 18 blach 600x800 mm, 47 kW, 400V, 1300x1939x2504 mm | BAKE OFF, Rotorbake E8 18T Master Pro - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Elektryczny piec obrotowy piekarniczy, rotacyjny, 18 blach 600x800 mm, 47 kW, 400V, 1300x1939x2504 mm | BAKE OFF, Rotorbake E8 18T Master Pro - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny