Proszek hydrolizat białkowy – 250 g | PAVONI, Hyfoama
Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!
waga: | 0.25 kg |
kod EAN: | 8029248327092 |
Proszek hydrolizat białkowy – 250 g | PAVONI, Hyfoama - Opis:
Hydrolizat białkowy Hyfoama to produkt w postaci proszku i ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie. Wykazuje się wyjątkową wydajnością ubijania gorących i zimnych produktów. Dodawany jest głównie do wyrobów kiedy chcemy zastąpić białko jajka lub żelatynę, np. przy wypieku bezy lub wyrobie żelek, ptasiego mleczka. Produkt Hyfoama* sprzedawany jest w opakowaniu 250 g. Przy jego użyciu stworzymy wyjątkowe dekoracje, które zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych, cateringach oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.
Oświadczenie o odstąpieniu od umowy
W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.