Kutry gastronomiczne

Profesjonalne kutry gastronomiczne

Kutry gastronomiczne to urządzenia stosowane w profesjonalnej gastronomii i wszelkich punktach obróbki żywności, jak restauracje, szkolne i zakładowe stołówki, kuchnie w domach opieki, a także w przemyśle spożywczym – do rozdrabniania mięsa i podrobów w zakładach masarskich. Kutry gastronomiczne stosuje się do rozdrabniania produktów, mieszania ich z różnymi dodatkami oraz przyprawami, a także do ubijania i zagniatania ciasta. Najbardziej popularne maszyny posiadają obudowę z tworzywa sztucznego lub stopów aluminium, czy stali nierdzewnej oraz nóż lub komplet nierdzewnych noży.

Dalsze kategorie

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Materiał
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Pojemność
od do
Min. prędkość obrotowa
od do
Maks. prędkość obrotowa
od do
Moc całkowita
od do
Wydajność
od do
Twój wybór: Usuń wszystko