Piła do kości PK-1 o wymiarach 53 cm długości, 40 cm szerokości oraz 85 cm wysokości wykonana została z doskonałej jakości materiałów – stali nierdzewnej oraz aluminium. Produkt o numerze katalogowym 00007336 z pewnością przyda się w każdym, barze, pubie, restauracji, hotelu, punkcie gastronomicznym oraz masarni. Urządzenie o stosunkowo niskim zużyciu energii — mocy 0,75 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wiele praktycznych funkcji: popychacz mięsa, ostrze taśmowe o długości 155 cm, wyłącznik bezpieczeństwa, hamulec silnika oraz regulację grubości ciętego mięsa. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie piła z pewnością długo posłuży w rękach obsługi każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego. Urządzenie idealnie nadaje się do cięcia mrożonego, świeżego i sezonowanego mięsa z kością w sposób mechaniczny – umożliwia to przygotowywanie wielu porcji mięsa, steaków w bardzo krótkim czasie. Produkt wykonany został przez znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Powierzchnia robocza i ostrze wykonane zostały ze stali nierdzewnej, natomiast obudowa z anodowanego aluminium. Z pewnością zwiększy to pełne bezpieczeństwo higieniczne.
Do przechowalni
Piła do kości i mięsa marki Fimar o numerze katalogowym 789215 posiada obudowę z malowanego aluminium, ostrze i powierzchnię roboczą wykonaną ze stali nierdzewnej oraz popychacz z polerowanego aluminium. Wyposażona została w wyłącznik bezpieczeństwa, hamulec silnika, możliwość regulacji grubości ciętego mięsa oraz antypoślizgowe nóżki. Urządzenie Fimar 789215 posiada bardzo ostrą piłę- zaleca się zachować szczególną ostrożność podczas krojenia i czyszczenia! Moc elektryczna to 750 W. Napięcie znamionowe to 230 V. Znajdzie zastosowanie m.in. w sklepach mięsnych czy zakładach masarskich. Ponadto producent gwarantuje zgodność z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać piłę do kości Resto Quality FSG112?
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać piłe do kości FSG100 Resto Quality?
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać piłe do kości FSG102 Resto Quality?
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać piłę do kości FSG106 Resto Quality?
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Dlaczego warto wybrać piłę do kości FSG108 Resto Quality?
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.