Stół mroźniczy z agregatem bocznym, o numerze katalogowym 233351, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 1,2 metra, głębokości 60 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów, z serii Profi Line. Posiada moc 0,4 kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na ekstremalne skoki temperatur. Tylna zewnętrzna ściana wykonana jest ze stali galwanizowanej. Stół posiada rant blatu o wysokości 4 centymetrów, kompresor NE2134Z-263CA o mocy 1/2 KM, komorę o pojemności 220 litrów, o szerokości 80 centymetrów, głębokości 48 centymetrów oraz wysokości 58 centymetrów, a także dwoje samozamykających się drzwi. Chłodzenie wymuszone odbywa się dzięki bocznemu agregatowi chłodniczemu EMBRACO oraz wspomagane jest wentylatorem. Urządzenie utrzymuje stałą temperaturę w zakresie od -22 do -12 stopni Celsjusza. Stół posiada również filtr przeciwpyłkowy. Doskonale sprawdzi się w pizzeriach, sushi barach czy jadłodajniach – dostęp do produktów jest wygodny, a szeroki blat ułatwia przyrządzanie posiłków.
Do przechowalni
Stół mroźniczy dwudrzwiowy marki Stalgast o indeksie: 841027. Parametry techniczne produktu: wysokość: 86 cm, szerokość: 136 cm, głębokość: 70 cm. Pojemność stołu wynosi 314 litrów. Urządzenie o obudowie wykonanej ze stali nierdzewnej, wnętrzu wykonanym z aluminium, blacie roboczym wykonanym ze stali nierdzewnej-kwasoodpornej bez rantu oraz z regulowanymi nóżkami ze stali nierdzewnej. Izolacja z pianki poliuretanowej. Ponadto stół posiada samodomykające się drzwi oraz blokadę otwartych drzwi. Wyposażony w wymuszony obieg powietrza, elektroniczny termostat, cyfrowy wyświetlacz, filtr przeciwpyłkowy oraz automatyczne rozmrażanie i odparowanie skroplin. Dwa ruszty wraz z prowadnicami w komplecie. Agregat umieszczony po prawej stronie urządzenia. Komora w standardzie GN 1/1 z możliwością dokupienia dodatkowych prowadnic oraz półek. Idealnie sprawdzi się w każdej restauracji, pizzerii czy cukierni do przechowywania przez dłuższy okres czasu zamrożonych produktów, lodów, wyrobów cukierniczych oraz zamrażania niewielkich ilości świeżej żywności.
Do przechowalni
Stół mroźniczy z agregatem bocznym, o numerze katalogowym 232699, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 1,795 metra, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów, z serii Profi Line. Posiada moc 0,4 kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na ekstremalne skoki temperatur. Tylna zewnętrzna ściana wykonana jest ze stali galwanizowanej. Stół posiada rant blatu o wysokości 14,5 centymetra, kompresor NEK2140Z o mocy 2/3 KM, komorę o pojemności 420 litrów, o szerokości 1,257 metra, głębokości 57 centymetrów oraz wysokości 58 centymetrów, a także troje samozamykających się drzwi. Chłodzenie wymuszone odbywa się dzięki bocznemu agregatowi chłodniczemu EMBRACO oraz wspomagane jest wentylatorem. Urządzenie utrzymuje stałą temperaturę w zakresie od -22 do -18 stopni Celsjusza. Stół posiada również filtr przeciwpyłkowy. Doskonale sprawdzi się w pizzeriach, sushi barach czy jadłodajniach – dostęp do pojemników jest wygodny, a szeroki, granitowy blat ułatwia przyrządzanie posiłków.
Do przechowalni
Stół mroźniczy z agregatem bocznym, o numerze katalogowym 232699, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 1,8 metra, głębokości 60 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów, z serii Profi Line. Posiada moc 0,5 kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na ekstremalne skoki temperatur. Tylna zewnętrzna ściana wykonana jest ze stali galwanizowanej. Stół posiada rant blatu o wysokości 4 centymetrów, kompresor NEK2140GZ-269GA o mocy 1/2 KM, komorę o pojemności 390 litrów, o szerokości 1,4 metra, głębokości 48 centymetrów oraz wysokości 58 centymetrów, a także troje samozamykających się drzwi. Chłodzenie wymuszone odbywa się dzięki bocznemu agregatowi chłodniczemu EMBRACO oraz wspomagane jest wentylatorem. Urządzenie utrzymuje stałą temperaturę w zakresie od -2 do 8 stopni Celsjusza. Stół posiada również filtr przeciwpyłkowy. Doskonale sprawdzi się w pizzeriach, sushi barach czy jadłodajniach – dostęp do produktów jest wygodny, a szeroki, blat ułatwia przyrządzanie posiłków.
Do przechowalni
Stół mroźniczy, piekarniczy marki Stalgast o numerze katalogowym 841040 i pojemności 625 litrów. Wyposażony w obudowę i komorę wykonane ze stali nierdzewnej, blat roboczy ze stali nierdzewnej, wymuszony obieg powietrza, elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, filtr przeciwpyłkowy, automatyczne odparowanie skroplin, samodomykające się drzwi z blokadą otwartych drzwi, izolację z pianki poliuretanowej 60 mm, 2 ruszty z prowadnicami w komplecie. Czynnik roboczy R290a – 90g.
Do przechowalni
Stół mroźniczy dwudrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym 232064, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 1,36 metra, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów, z serii Profi Line. Posiada moc 300 W. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na ekstremalne skoki temperatur. Tylna zewnętrzna ściana wykonana jest ze stali galwanizowanej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni oraz dwudrzwiową komorę chłodniczą, skonstruowaną w standardzie GN 1/1, o pojemności 280 litrów. Stół mroźniczy Hendi 232064 posiada układ chłodzenia wymuszonego z filtrem przeciwpyłkowym, zasilany agregatem bocznym EMBRACO, kompresor EGU130HLR o mocy 1/2 konia mechanicznego, oraz 330 gramów czynnika chłodzącego R134a. Wymiary wewnętrzne komory wynoszą 82,2 centymetra na 57 centymetrów na 58 centymetrów. Grubość izolacji wykonanej z materiału C5H10 wynosi 6 centymetrów. Urządzenie jest również wyposażone w automatyczny system odparowywania skroplin. Średnie dobowe zużycie energii elektrycznej przez urządzenie wynosi 4 kiloWy, a jego waga to 95 kilogramów. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych.
Do przechowalni
Stół mroźniczy dwudrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym EPF3462, o szerokości 136 centymetrów, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada moc 0,4kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni, elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (CAREL/IXELL), dynamiczne chłodzenie, energooszczędny i cichy agregat skraplający (EMBARCO/ASPERA), termostat. Przystosowany do pojemników GN 1/1. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych. Utrzymuje temperaturę w zakresie od -18 do -22 stopni Celsjusza. Czynnik chłodniczy: R134A.
Do przechowalni
Stół mroźniczy dwudrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym EPF3462R, o szerokości 136 centymetrów, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada moc 0,4kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni, tylny rant zabezpieczający, elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (CAREL/IXELL), dynamiczne chłodzenie, energooszczędny i cichy agregat skraplający (EMBARCO/ASPERA), termostat. Przystosowany do pojemników GN 1/1. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych. Utrzymuje temperaturę w zakresie od -18 do -22 stopni Celsjusza. Czynnik chłodniczy: R134A.
Do przechowalni
Stół mroźniczy trzydrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym EPF3472R, o szerokości 179,5 centymetrów, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada moc 0,5kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni, tylny rant zabezpieczający, elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (CAREL/IXELL), dynamiczne chłodzenie, energooszczędny i cichy agregat skraplający (EMBARCO/ASPERA), termostat. Przystosowany do pojemników GN 1/1. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych. Utrzymuje temperaturę w zakresie od -18 do -22 stopni Celsjusza. Czynnik chłodniczy: R134A.
Do przechowalni
Stół mroźniczy czterodrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym EPF3482, o szerokości 223 centymetrów, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada moc 0,55kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni, tylny rant zabezpieczający, elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (CAREL/IXELL), dynamiczne chłodzenie, energooszczędny i cichy agregat skraplający (EMBARCO/ASPERA), termostat. Przystosowany do pojemników GN 1/1. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych. Utrzymuje temperaturę w zakresie od -18 do -22 stopni Celsjusza. Czynnik chłodniczy: R134A.
Do przechowalni
Stół mroźniczy czterodrzwiowy z blatem roboczym, o numerze katalogowym EPF3442, o szerokości 223 centymetrów, głębokości 70 centymetrów oraz wysokości 85 centymetrów. Posiada moc 0,35kW. Obudowy wewnętrzna i zewnętrzna stołu wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Stół posiada blat roboczy o gładkiej powierzchni, elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (CAREL/IXELL), dynamiczne chłodzenie, energooszczędny i cichy agregat skraplający (EMBARCO/ASPERA), termostat. Przystosowany do pojemników GN 1/1. Doskonale sprawdzi się w małych i dużych restauracjach, bufetach czy kuchniach hotelowych. Utrzymuje temperaturę w zakresie od -18 do -22 stopni Celsjusza. Czynnik chłodniczy: R134A.
Do przechowalni
Dwudrzwiowy stół mroźniczy Redfox z blatem z rantem o długości 136 cm, szerokości 70 cm i wysokości 89 cm stworzony został z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Urządzenie o numerze katalogowym 00016388 będzie idealnie spełniało swoją funkcję w różnego rodzaju punktach gastronomicznych: restauracjach, pizzeriach, barach, fast-food’ach, pubach itp. Stół o pojemności 280 litrów doskonale nadaje się do przygotowywania żywności, a także jej przechowywania i eksponowania w obniżonej temperaturze w zakresie od -22 do -18 stopni Celsjusza. Jest to produkt o niskim zużyciu energii — o mocy 0,4 kW oraz napięciu 230 V. To rewelacyjne i funkcjonalne dwudrzwiowe urządzenie o rozmiarze GN 1/1 (530×325 mm) jest przystosowane do pojemników gastronomicznych. Z artykułu z cyfrowym sterowaniem chętnie skorzysta każdy kucharz, barman, pracownik pizzerii oraz fast food’u. W urządzeniu z czynnikiem chłodniczym R-404a znajduje się agregat chłodniczy montowany z prawej strony urządzenia. Jest to stół chłodniczy o modelu SMFR – 2.
Do przechowalni
Trzydrzwiowy stół mroźniczy Redfox z blatem z rantem o długości 179,5 cm, szerokości 70 cm i wysokości 89 cm stworzony został z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Urządzenie o numerze katalogowym 00016389 będzie idealnie spełniało swoją funkcję w różnego rodzaju punktach gastronomicznych: restauracjach, pizzeriach, barach, fast-food’ach, pubach itp. Stół o pojemności 420 litrów doskonale nadaje się do przygotowywania żywności, a także jej przechowywania i eksponowania w obniżonej temperaturze w zakresie od -22 do -18 stopni Celsjusza. Jest to produkt o niskim zużyciu energii — o mocy 0,5 kW oraz napięciu 230 V. To rewelacyjne i funkcjonalne trzydrzwiowe urządzenie o rozmiarze GN 1/1 (530×325 mm) jest przystosowane do pojemników gastronomicznych. Z artykułu z cyfrowym sterowaniem chętnie skorzysta każdy kucharz, barman, pracownik pizzerii oraz fast food’u. W urządzeniu z czynnikiem chłodniczym R-404a znajduje się agregat chłodniczy montowany z prawej strony urządzenia. Jest to stół chłodniczy o modelu SMFR – 3.
Do przechowalni
Stół mroźniczy, piekarniczy marki Stalgast o numerze katalogowym 841041 i pojemności 477 litrów. Wyposażony w obudowę i komorę wykonane ze stali nierdzewnej, blat roboczy ze stali nierdzewnej, wymuszony obieg powietrza, elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, filtr przeciwpyłkowy, automatyczne odparowanie skroplin, samodomykające się drzwi z blokadą otwartych drzwi, izolację z pianki poliuretanowej 60 mm, 2 ruszty z prowadnicami w komplecie. Czynnik roboczy R290a – 90g.
Do przechowalni
Stół mroźniczy marki Stalgast o numerze katalogowym 842045 i pojemności 257 litrów. Posiada obudowę i komorę wykonane ze stali nierdzewnej, blat roboczy ze stali nierdzewnej, wymuszony obieg powietrza, elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, filtr przeciwpyłkowy, automatyczne odparowanie skroplin, samodomykające się drzwi z blokadą otwartych drzwi, izolację z pianki poliuretanowej 60 mm, komorę w standardzie GN 1/1, 2 ruszty z prowadnicami w komplecie. Czynnik roboczy R290a – 90g.
Do przechowalni
Stół chłodniczy 2- drzwiowy marki Stalgast o numerze katalogowym 5842328 i pojemności 25 litrów wyposażony w układ pojemników 5x GN 1/6 (h= 100). Maksymalna wysokość pojemników GN 100 mm. Stół posiada wymuszony obieg powietrza, elektroniczny termostat, automatyczne odszranianie, obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej, wnętrze wykonane z aluminium, blat roboczy wykonany ze stali nierdzewnej, profilowany uchwyt otwierania drzwi, uchylna pokrywa w nadstawie, 2 drzwiowa komora chłodząca w standardzie GN 1/1, agregat umieszczony na spodzie urządzenia. Cena stołu nie zawiera pojemników GN. Maksymalna wysokość pojemników GN 100 mm. Grubość blatu – 40 mm. Regulacja odległości między prowadnicami około 5 cm. Maksymalna ilość półek 7.
Do przechowalni
2 – drzwiowy stół mroźniczy GN 1/1 RILLING ATK EK721 1602 270 l, linia KT z blatem bez rantu tylnego h=50 mm (typ C), parownikiem zapianowanym w tylnej ścianie, wymuszonym obiegiem powietrza, automatycznym odszranianiem i odparowaniem kondensatu i elektronicznym sterownikiem. Higieniczne wykonany, gotowy do podłączenia. Zakres temperatur: od -18 do -20°C. Czynnik chłodniczy: R134A. Wykonany ze stali nierdzewnej. W komplecie: 2 ruszty nierdzewne, 2 pary prowadnic. Stół chłodniczy można zamówić w wersji z chłodzeniem centralnym.
W ofercie posiadamy także następujące akcesoria do Stołu chłodniczego GN 1/1 RILLING ATK EK721 1602 270 l:
Do przechowalni
3 – drzwiowy stół mroźniczy GN 1/1 RILLING ATK EK731 1602 420 l, linia KT z blatem bez rantu tylnego h=50 mm (typ C), parownikiem zapianowanym w tylnej ścianie, wymuszonym obiegiem powietrza, automatycznym odszranianiem i odparowaniem kondensatu i elektronicznym sterownikiem. Higieniczne wykonany, gotowy do podłączenia. Zakres temperatur: od -18 do -20°C. Czynnik chłodniczy: R134A. Wykonany ze stali nierdzewnej. W komplecie: 2 ruszty nierdzewne, 2 pary prowadnic. Stół chłodniczy można zamówić w wersji z chłodzeniem centralnym.
W ofercie posiadamy także następujące akcesoria do Stołu chłodniczego GN 1/1 RILLING ATK EK731 1602 420 l:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.