Urządzenia grzewcze

Ciągi technologiczne LOZAMET

Urządzenia grzewcze w technologi gastronomicznej

W celu uzyskania korzystnych właściwości dla przygotowywanych dań i potraw – ich zapachu, wyglądu, konsystencji oraz smaku niemal zawsze są one poddawane obróbce termicznej. Dlatego wyjątkowo ważnym elementem każdego lokalu gastronomicznego są wysokiej jakości, odpowiednio dobrane pod względem parametrów profesjonalne urządzenia grzewcze. W Chefstore.pl proponujemy szeroki wybór urządzeń do obróbki termicznej z wielu półek cenowych i jakościowych dla każdego rodzaju działalności gastronomicznej wielu uznanych producentów. Urządzenia grzewcze są podstawą dla cateringu, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, szkolnych oraz zakładowych, fastfoodów, jadłodajni, stołówek czy zakładów przetwórstwa spożywczego (masarnie, mleczarnie, zakłady przetwórstwa owoców). Wszystkie urządzenia grzewcze dla gastronomii można podzielić według wielu kryteriów, jednak najistotniejszym będzie podział ze względu na zastosowanie oraz rodzaj obrabianego cieplnie produktu. Możemy tu dokonać podziału na:

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Powierzchnia
Zasilanie
Rozmiar blach
Rozmiar GN
Materiał
Zasilanie palników
Zasilanie piekarnika
Kolor
Rodzaj gazu
Sposób wytwarzania pary
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
średnica
od do
Pojemność
od do
Długość komory
od do
Szerokość komory
od do
Wysokość komory
od do
Moc całkowita
od do
Twój wybór: Usuń wszystko