waga | 10 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Pasta z prażonych migdałów 24% i orzechów laskowych 24%, 5 kg wiaderko PRAMANO-T14 to pasta orzechowo-migdałowa z orzechami laskowymi 24% i migdałami 24%. Już niewielka aplikacja nadaje kremom, bavarois, polewom i nadzieniom cukierniczym intensywny orzechowy smak. Pasty orzechowe są doskonale kompatybilne z czekoladą i gwarantują doskonałe rezultaty końcowe.
Do przechowalni
Polewa o smaku białej czekolady Bianco, 10 kg wiaderko V00-OH35-ITWNV-T06 to karmelowy, słodki smak białej czekolady o gładkiej, kremowej teksturze. Creme dell’Artigiano Bianca to gotowa do użycia baza do glazurowania i nadziewania ciast. Dzięki cudownemu smakowi białej czekolady i delikatnej, kremowej teksturze krem ten doskonale nadaje się do nadziewania ciasta ptysiowego, kruchego ciasta, tartaletek i wielu innych. Jest także doskonały do glazurowania tortów i ciast satynową białą polewą, która zachowuje miękkość i zapewnia bardzo przyjemne doznania smakowe. Stosowany w charakterze glazury zapewnia doskonały wygląd wyrobom i nie spływa z produktu. Za pomocą Creme dell’Artigiano Bianca można także nadziewać i oblewać desery oraz ciasta, które po natychmiastowym zamrożeniu nadają się do późniejszej sprzedaży. Creme dell’Artigiano Bianca zapewnia prawdziwą wygodę: wystarczy zmiękczyć lub podgrzać do temperatury ±30°C, aby osiągnąć teksturę doskonałą do szprycowania, lub do temperatury ±40°C, aby uzyskać nieco rzadszą teksturę do glazurowania. Posiada długi termin przydatności do spożycia i zawiera wyłącznie tłuszcze nieutwardzane.
Do przechowalni
Czekolada mleczna bez cukru 33,9%, 1 kg torba, CSM-Q34MAL-EX-U68 wykorzystaj tę mleczną czekoladę bez dodatku cukru, aby rozpieścić klientów poszukujących przyjemności bez cukru. Cudownie harmonijny smak czekolady z pełnym smakiem kakao i bogactwem mleka. Nie zawiera cukru, a jej przyjemna słodycz to skutek zastosowania substytutu cukru, maltitolu, dopełnionego przez naturalną wanilię Bourbon. Jej smak i konsystencja zbliżone są do smaku naszych tradycyjnych czekolad, takich jak 823. To samo wrażenie przy przełamaniu, ta sama konsystencja w ustach, ten sam kolor i wspaniały połysk. Czekolada ta pozwala ponadto na tę samą nieskrępowaną wolność twórczą, co nasza czekolada Finest Belgian Chocolate: od wyrobów cukierniczych, przez musy do ciast i crémeux, po desery i napoje. Rozpuszczanie, temperowanie, chłodzenie i formowanie odbywa się dokładnie tak samo. Jej właściwości techniczne i zachowanie są identyczne. Gotowy produkt wykonany z tej czekolady może być sprzedawany jako produkt „bez dodatku cukru”, jeśli gotowa receptura nie zawiera żadnego dodatkowego cukru, czyli np. praliny, czekoladowe batony lub tabliczki, których nadzienie nie zawiera dodatkowego cukru lub w których sacharozę zastąpiono słodzikiem. Kakao: 33,9%, mleko: 20,5%, tłuszcz: 36,6%.
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 20/22 SR, worek 25 kg 100037-793 to wysoce ceglasty, ciemnoczerwony proszek kakaowy (kakao) z wysokiej jakości zachodnioafrykańskich ziaren kakaowych. Silnie alkalizowany: PH: 7,6-8,2.
Do przechowalni
Bezmleczna, wegańska jasna czekolada NXT Dairy-free 42,3%, torba 2,5 kg, CHM-Q42-DFR-E0-U70 to najsmaczniejsza i najbardziej kremowa alternatywa dla mlecznej czekolady na świecie. Bezmleczna czekolada NXT Dairy-free jest równie kremowa, pyszna i bogata w kakao jak tradycyjna mleczna czekolada, a jednocześnie nie zawiera nawet śladowych ilości mleka. W przypadku tej bezmlecznej czekolady mleko zastąpiliśmy w 100% roślinną alternatywą: chufa. Chufa to bulwa z rośliny Cyperus esculentus, która rośnie w rejonie Morza Śródziemnego i Afryki. Po zbiorze bulwy są suszone i mielone i wykorzystywane, jako mleczny, smaczny i kremowy zamiennik mleka – bogaty w błonnik. Chufa służy również do tworzenia pysznej i pożywnej horchata de chufa: napoju przypominającego mleko, uwielbianego w Hiszpanii. To Twoja czekolada dla wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych receptur – odpowiednia także dla klientów z nietolerancją laktozy i alergii na mleko.
Skład: 42,3% kakao, 37% tłuszcz, 0% mleko.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 55%, 10 kg torba CHD-Q11PL-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 55% o kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.