długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
ilość pól | 28 szt. |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 28x32 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
Forma poliwęglanowa do pralin 3D 20FRUIT03 to produkt innowacyjnej firmy Martellato, który powstał w współpracy z włoskim mistrzem czekolady – Massimo Carnio. Forma została stworzona z wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się masy poza artykuł i nadaje się do mycia w zmywarce. Innowacyjne formy 3D umożliwiają stworzenie eleganckich pralin w kształcie owoców. Praliny te można również napełnić dowolnych nadzieniem, dzięki stworzonej dziurce na dole. Foremka do pralin 20FRUIT03 w kształcie truskawki, o średnicy 28 mm, wysokości 32 mm i wadze 12 gramów umożliwia optymalną krystalizację czekolady i łatwe uwolnienie deseru z formy. Forma składa się z 28 pralinek.
Forma z poliwęglanu do pralin PC113 stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto poliwęglanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 okrągłych pralin. Każda czekoladka, o średnicy 28 mm, wysokości 14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Poliwęglanowa forma do czekoladek PC113 dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do pralin PC64 to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC64 o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 26×26×16 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-5111 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-5111 składa się z 11 czekoladek, gdzie każda przedstawia inny kwiat o średnicach: 30 mm, 25 mm, 28 mm . Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D2002 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D2002 w kształcie piłki o nieregularnej powierzchni posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 26×26×26 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1994 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który został wykonany z najlepszej jakości tworzywa. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1994 o wymiarach 275×175 mm składa się z 18 czekoladek – 6 szt. kwadratowych x 11g, 30×30×15 mm, 6 szt. owalnych x 10g, 42×24×15 mm, 6 szt. okrągłych x 10g, 32×15 mm. Elegancki kształt oszlifowanych diamentów o wymiarach 33×33×15 mm oraz wadze 10 g i 11 g (diamenty kwadratowe) dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem. Polecana dla profesjonalnych punktów cukierniczych, jak i domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin 3D 20FRUIT01 to produkt innowacyjnej firmy Martellato, który powstał w współpracy z włoskim mistrzem czekolady – Massimo Carnio. Forma została stworzona z wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się masy poza artykuł i nadaje się do mycia w zmywarce. Innowacyjne formy 3D umożliwiają stworzenie eleganckich pralin w kształcie owoców. Praliny te można również napełnić dowolnych nadzieniem, dzięki stworzonej dziurce na dole. Foremka do pralin 20FRUIT01 w kształcie jabłka, o średnicy 28 mm, wysokości 27 mm i wadze 12 gramów umożliwia optymalną krystalizację czekolady i łatwe uwolnienie deseru z formy. Forma składa się z 28 pralinek.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin 3D 20FRUIT02 to produkt innowacyjnej firmy Martellato, który powstał w współpracy z włoskim mistrzem czekolady – Massimo Carnio. Forma została stworzona z wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się masy poza artykuł i nadaje się do mycia w zmywarce. Innowacyjne formy 3D umożliwiają stworzenie eleganckich pralin w kształcie owoców. Praliny te można również napełnić dowolnych nadzieniem, dzięki stworzonej dziurce na dole. Foremka do pralin 20FRUIT02 w kształcie gruszki, o średnicy 26 mm, wysokości 36 mm i wadze 12 gramów umożliwia optymalną krystalizację czekolady i łatwe uwolnienie deseru z formy. Forma składa się z 28 pralinek.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.