długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 25x25x55 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.011 kg |
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA4006 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA4006 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 wypustek, gdzie każda posiada wymiary 25×25×55 mm. Słodki poczęstunek waży 11 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Silikonowa forma na ciastka i desery SQ037 TRIANGLE produkcji SILIKOMART. Za pomocą formy można wyprodukować 24 szt. produktów o podłużnych, oryginalnych kształtach i wymiarach: 120×36,5×31 mm oraz pojemności 109,5 ml. Cała forma ma wymiary 600×400×31 mm, pojemności 2628 ml i mieści 24 sztuki wyrobów. Unikalny, podłużny kształt z małym trójkątem, daje designerski efekt. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery 70.437.20.0098 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Mata silikonowa w kolorze terakoty. Może być używana w piekarnikach, w perforowanej tacy na grillu, w kuchenkach mikrofalowych i wszelkiego rodzaju zamrażarkach. Odporna na temperaturę od -60 do +230°C. Nie absorbuje zapachów i smaków. Łatwa w utrzymaniu w czystości – wystarczy umyć w ciepłej wodzie za pomocą gąbki lub w zmywarce.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza ze znacznikami w kształcie okręgów 35 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia makaroników, ciastek, biszkopcików, bezów a także chłodzenia czy formowania czekolady, mas cukrowych oraz innych wyrobów. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata do wypieków 33.041.00.0060 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 124 – słoń, 44×53 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart z serii Sugarflex, wyróżnia się wszechstronnością w zastosowaniu w branży cukierniczej i piekarskiej – nadaje się do pracy w piekarniku, lodówce oraz zamrażarkach w temeraturach od -60° C do + 230° C. Idealna do przygotowywania dekoracji z mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu. Forma nadaje się do wykonania elementów dekoracyjnych na ciasta, torty lub desery w kształcie słonika o wymiarze 44×53 mm. Foremkę można myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych z wyparzaniem.
Do przechowalni
Rant cukierniczy do tart X2202 został wyprodukowany przez włoską firmę Pavoni, która słynie z innowacyjności produkcji. Rant cukierniczy został stworzony z najwyższej jakości stali nierdzewnej, która gwarantuje jego długotrwałość oraz ergonomiczność. Obręcz posiada gładkie, smukłe krawędzie, dzięki czemu gotowe wyroby zachwycą swoim doprecyzowanym, eleganckim kształtem. Obręcz cukiernicza ze stali nierdzewnej X2202 o okrągłym kształcie, posiada średnicę 22 cm oraz wysokość 2 cm. Rant sprawdzi się idealnie do stworzenia deserów z ciasta, biszkoptu, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt polecany jest do pracy zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.