Nóż do sera o numerze katalogowym 283366 marki Stalgast, o długości 36 centymetrów. Nóż posiada profilowane, antypoślizgowe dwa uchwyty w kolorze białym – zgodnym z systemem HACCP, wykonaną z tworzywa sztucznego. Odpowiednio wyprofilowane ostrze z wysokiej jakości stali nierdzewnej X50CrMoV15. Nóż może być zmywany w zmywarce oraz dezynfekowany. Ergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń. Sprawdzi się w każdej restauracji, jadłodajni, zakładach masarskich a także w gospodarstwach domowych.
Do przechowalni
Nóż barmański wykonany ze stali nierdzewnej o ząbkowanym ostrzu o długości 105 mm i dwoma zębami.
Do przechowalni
Nóż do miękkich gatunków serów, o numerze katalogowym 856246, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 27 centymetrów, oraz długości ostrza 16 centymetrów. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury; posiada również ergonomiczną rączkę z wytrzymałego polipropylenu w kolorze czarnym. Doskonale sprawdza się podczas krojenia oraz serwowania serów. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla jadłodajni, restauracji hotelowych czy do kuchni domowej. Produkt może być zmywany w zmywarkach.
Do przechowalni
Tasak o wymiarach 85×40 mm wykonany z polerowanej stali nierdzewnej z uszkiem do zawieszenia.
Do przechowalni
Nóż do sera z dwoma uchwytami o długości 36 centymetrów firmy Sanelli należący do linii noży Premana o indeksie 231360 został wyposażony antypoślizgową rękojeść wykonaną z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony). Została ona zaprojektowana w Instytucie Ergonomii Politechniki w Mediolanie tak, aby zminimalizować zmęczenie podczas pracy. Ostrze ze stali chromowo – molibdenowej, o twardości 54-56 HRC, dobrej giętkość i dobrych właściwości tnących. Nóż znajdzie zastosowanie w kuchniach, pensjonatach, kuchniach hotelowych, stołówkach i innych punktach gastronomicznych przestrzegających systemu HACCP Ponadto ostrze to jest trwałe i odporne na złamanie. Nóż można myć w zmywarkach gastronomicznych lub wyparzarkach. Produkt zgodny z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym wyrobów i materiałów dopuszczonych do pracy z żywnością.
Do przechowalni
Nóż do miękkich serów o numerze katalogowym 283156 marki Stalgast, o długości 15 centymetrów. Nóż posiada profilowaną rączkę w kolorze białym wykonaną z tworzywa sztucznego. Ostrze z jednego kawałka stali nierdzewnej z otworami, które znacznie ułatwiają oddzielanie kolejnych plastrów sera od ostrza. Nóż może być zmywany w zmywarce oraz dezynfekowany. Sprawdzi się w każdej restauracji, jadłodajni, pizzerii a także w gospodarstwach domowych.
Do przechowalni
Nóż do twardych gatunków serów, o numerze katalogowym 856239, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o długości 26 centymetrów, oraz długości ostrza 14 centymetrów. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury; posiada również ergonomiczną rączkę z wytrzymałego polipropylenu w kolorze czarnym. Doskonale sprawdza się podczas krojenia oraz serwowania serów. Stanowi doskonałe rozwiązanie dla jadłodajni, restauracji hotelowych czy do kuchni domowej. Produkt może być zmywany w zmywarkach.
Do przechowalni
Nóż z ząbkowanym ostrzem, do sera i kiełbasy, szwajcarskiej marki Victorinox należący do linii Swiss Classic. Ostrze o długości 110 mm zostało wykonane ze stali nierdzewnej a rękojeść z wytrzymałego tworzywa sztucznego w czarnym kolorze. Podczas tworzenia kolekcji Swiss Classic marki Victorinox pod uwagę wzięto każdy aspekt pracy w kuchni – od kluczowych czynności po najdrobniejsze detale. Szeroka, funkcjonalna kolekcja obejmuje lekkie, nadające się do mycia w zmywarce i sterylizacji (do 100°C) noże. Nadzwyczaj twarda walcowana stal nierdzewna użyta w doskonale zbalansowanej konstrukcji to gwarancja, że te wygodne noże podołają każdemu wyzwaniu. Nóż można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Nóż do sera o długości 15 cm wykonany z najlepszej jakości stali nierdzewnej o specjalnie przygotowanym ostrzu ułatwiającym cięcie sera na plastry lub kawałki bezpośrednio z dużych bloków. Nóż do sera T-9655sp15w dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia obiektów gastronomicznych. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Nóż do serów twardych o długości 18 centymetrów firmy Sanelli należący do linii noży Premana o indeksie 229180 został wyposażony w antypoślizgową rękojeść wykonaną z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony). Została ona zaprojektowana w Instytucie Ergonomii Politechniki w Mediolanie tak, aby zminimalizować zmęczenie podczas pracy. Ostrze ze stali chromowo – molibdenowej, o twardości 54-56 HRC, dobrej giętkość i dobrych właściwości tnących. Nóż znajdzie zastosowanie w kuchniach, pensjonatach, kuchniach hotelowych, stołówkach. Ponadto ostrze to jest trwałe i odporne na złamanie. Nóż można myć w zmywarkach gastronomicznych lub wyparzarkach. Produkt zgodny z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym wyrobów i materiałów dopuszczonych do pracy z żywnością.
Do przechowalni
Nóż do masła i sera, szwajcarskiej marki Victorinox należący do linii Swiss Classic, z ostrzem o długości 130 mm. Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej a rękojeść z wytrzymałego tworzywa sztucznego w czarnym kolorze. Podczas tworzenia kolekcji Swiss Classic marki Victorinox pod uwagę wzięto każdy aspekt pracy w kuchni – od kluczowych czynności po najdrobniejsze detale. Szeroka, funkcjonalna kolekcja obejmuje lekkie, nadające się do mycia w zmywarce i sterylizacji (do 100°C) noże. Nadzwyczaj twarda walcowana stal nierdzewna użyta w doskonale zbalansowanej konstrukcji to gwarancja, że te wygodne noże podołają każdemu wyzwaniu. Nóż można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Do przechowalni
Nóż do sera o długości 22 cm wykonany z najlepszej jakości stali nierdzewnej o specjalnie przygotowanym ostrzu ułatwiającym cięcie sera na plastry lub kawałki bezpośrednio z dużych bloków. Nóż do sera T-345-10 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia obiektów gastronomicznych. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.