Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1125×905×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1480×905×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1835×905×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1250×1025×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1660×1025×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1810×1125×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 2270×1125×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 2070×1025×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Czterokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1350×1125×1500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 4 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Oferujemy piece czterokomorowe do pizzerii, które zostały wyprodukowane przez najlepszych producentów, znanych i cenionych na całym świecie. Współpracujemy m.in. z firmą PIZZA MASTER, która produkuje wysokiej klasy urządzenia o różnej pojemności i parametrach. Piece do pizzy czterokomorowe tej marki znajdą zastosowanie zarówno w lokalach o bardzo małym, jak i dużym zapotrzebowaniu.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całą ofertą, którą przygotowaliśmy dla naszych klientów. W asortymencie dostępne są piece czterokomorowe, które umożliwiają przygotowanie aż 32 pizz jednocześnie, jak i mniejsze modele. Do ich produkcji wykorzystano m.in. stal nierdzewną, która ma właściwości antykorozyjne, a także inne trwałe i wytrzymałe materiały. W razie wątpliwości lub pytań związanych z naszą ofertą zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem. Życzmy udanych zakupów!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.