Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1660×1025×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 2070×1025×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1350×1125×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1810×1125×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1125×905×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 2270×1125×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1480×905×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1835×905×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Pięciokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1250×1025×1840 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 5 komór. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
W naszym asortymencie dostępne są piece do pizzy pięciokomorowe w wielu wariantach. Poszczególne modele różnią się rozmiarem: szerokością (od 90,5 do 112,5 cm), długością (od 112,5 do 227 cm), długością komory (od 71 do 184 cm), szerokością komory (od 71 do 92 cm), a także mocą całkowitą urządzenia (od 33 do 107 kW), wagą (od 475 do 1427 kg) oraz liczbą pizz, które jednocześnie mogą znajdować się wewnątrz pieca (od 20 do 40 sztuk). Ciekawą opcją jest również niezależne sterowanie temperaturą w strefie dolnej i górnej – funkcja ta znacząco usprawnia proces przygotowania oraz równomierne wypiekanie ciasta.
Piece pięciokomorowe do pizzy to nie wszystko, co możemy zaoferować naszym klientom! W asortymencie posiadamy również inne urządzenia i akcesoria gastronomiczne przeznaczone do użytku w profesjonalnej gastronomii. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całą ofertą i życzymy udanych zakupów!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.