Produkcja lodu i akcesoria

Urządzenie do robienia kostek lodu w asortymencie Gastromania.pl

Produkcja lodu w każdym barze, pubie, klubie czy innym lokalu gastronomicznym, który sprzedaje alkohol na skalę komercyjną, jest bardzo istotnym elementem. Klienci lubują się w schłodzonych napojach, dlatego dobrze prosperujący lokal powinien zostać wyposażony w profesjonalną kostkarkę do lodu. Na rynku dostępne są zarówno modele w wersji przenośnej, które są stosunkowo lekkie, jak i w formie stacjonarnej – o wydajności nawet kilkudziesięciu kostek lodu na dobę. Inwestycja w tego typu urządzenie szybko się zwraca, gdyż nie ma dalszej konieczności, aby kupować paczki z kostkami lodów w ilościach hurtowych. Ciekawym gadżetem są również kruszarki do lodu, które rozdrabniają go na mniejsze kawałki. Kruszony lód stosuje się podczas przygotowywania wielu drinków jak na przykład bardzo popularnego i lubianego mojito.

Producent
Cena netto
od do
Napięcie
Materiał
Rodzaj lodu
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Pojemność zasobnika
od do
Moc całkowita
od do
Wydajność
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

Zgadzam się