materiał: | silikon |
---|---|
wymiary ciastka: | 120x240x24 mm |
Forma do czekoladek i pralin Choco Melody produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.143.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie gitary, skrzypiec, saksofonu i fortepianu o wymiarach 36×24 mm i pojemności 5 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Silikonowa forma na ciasta i desery z serii 60×40 Sessanta Quaranta, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART o wymiarze jednego wyrobu: 77×44×18 mm i pojemności 32 ml. Cała forma o pojemności 1408 ml, mieści 44 sztuki wyrobów. Unikalny kwadratowy kształt z zagłębieniem w środku daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych deserów i ciast o designerskim wyglądzie. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, zakładów i manufaktur cukierniczych, kawiarni, restauracji oraz firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i w piekarnikach, zmywarkach i mikrofalach. Produkt forma na ciastka i desery 40.405.20.0000 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością.
Do przechowalni
Silikonowa forma na ciasteczka, czekoladki lub galaretki o kształcie ozdób wielkanocnych HSH03B, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART o pojemności całkowitej 378 ml. Unikalny kształt daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych ciasteczek i deserów o designerskim wyglądzie nawiązujacym do świąt wielkanocnych. Idealnie sprawdzi się na kinderbalach, przyjęciach świątecznych, a także w domu. Produkt można zastosować do wypieku ciastek, wyrobu czekoladek lub galaretek z owocami. Doskonała dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i w piekarnikach. Produkt forma na ciasta i desery wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zestaw czarnych podstaw do przechowywania ciast, ciastek, deserów i pralin Small Tray Round” to produkt włoskiej firmy Silikomart, która słynie z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania. Produkt wykonany jest z poliwęglanu idealnie nadającego się do przechowywania, mrożenia i na wystawę. Opakowania są odporne, wytrzymałe na uderzenia i nie tracą swoich kształtów nawet poniżej -60°C. Doskonale nadają się do szybko schładzarek (blast chiller) i zamrażarek szokowych. *Zestaw czarnych podstaw do przechowywania ciast i pralin 52.001.20.0002 zawiera 100 sztuk okrągłych tac o średnicy 78 mm. Produkt sprawdzi się w każdym lokalu gastronomicznym, lodziarni, cukierni, kawiarni, a także w domu.
Do przechowalni
Silikonowa forma na ciastka i desery SQ053 PANDORINO produkcji SILIKOMART. Za pomocą formy można wyprodukować 30 szt. produktów w kształcie gwiazdki o wymiarach: 76.5×74 mm oraz pojemności 188 ml. Cała forma ma wymiary 600×400×11 mm oraz pojemność 5640 ml. Oryginalny kształt podłużnych gwiazdek daje niepowtarzalny, designerski efekt. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery 70.453.20.0098 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Forma do pieczenia owoców pozwala upiec owoce w zdrowy i pyszny sposób w zaledwie kilka minut. Forma ma okrągły kształt.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Vertigo produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.104.77.0065 składa się z 15 wirów wodnych o średnicy 28 mm, wysokości 20 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.105.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 30×43×16 mm oraz pojemności 6 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Christmas produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce świątecznej, o wymiarach 34×34×18,5 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Praline produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.107.77.0065 składa się z 15 pralin o średnicy 30 mm, wysokości 18,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fleury produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.108.77.0065 składa się z 15 kwiatów, o wymiarach 30×30×15,5 mm oraz pojemności 9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Jack produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie ozdobnych prostokątów, o wymiarach 37×20×20 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Nature produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.110.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce liści, o wymiarach 51×23×14,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można na oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tablette produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.111.77.0065 składa się z 8 elementów w kształcie mini tabliczek czekolady, o wymiarach 38×28×4,5 mm oraz pojemności 3,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mr.Ginger produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.112.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce pierników świątecznych, o wymiarach 43×35×12 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Rose produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.113.77.0065 składa się z 15 różyczek, o średnicy 28 mm, wysokości 18 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fashion produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.114.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce mody, o wymiarach 41×30×12 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mood produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.115.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce humorów, o wymiarach 33×34×17 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Dino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.116.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce dinozaurów, o wymiarach 40×33×16 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tea Time produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.117.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce herbacianej, o wymiarach 43,6×29×15 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Robochoc produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.118.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce robotów, o wymiarach 39,5×26,7×16 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fantasia produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.119.77.0065 składa się z 15 ciast, o średnicy 28,5 mm, wysokości 15 mm oraz pojemności 6,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Kono produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.120.77.0065 składa się z 15 stożków, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Macaron produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.121.77.0065 składa się z 15 makaroników, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Good Morning produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.122.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce śniadaniowej, o wymiarach 39×24,5×13 mm oraz pojemności 6,9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Winter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.123.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce zimowej, o wymiarach 33×27×15 mm oraz pojemności całkowitej 116 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco SpRinglife produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.124.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce wiosennej, o wymiarach 36×26×15 mm oraz pojemności całkowitej 111 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Biscuit produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.125.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce ciasteczek, o wymiarach 49×29×6,8 mm oraz pojemności całkowitej 129 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Gufi produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.126.77.0065 składa się z 15 sów, o wymiarach 34×30×15 mm oraz pojemności całkowitej 112,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Angels produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.127.77.0065 składa się z 12 aniołków, o wymiarach 35×30×16 mm oraz pojemności całkowitej 111,4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Spoon produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.128.77.0065 składa się z 7 łyżeczek, o wymiarach 96×26×6 mm oraz pojemności 43 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Botton produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.129.77.0065 składa się z 15 guzików, o wymiarach 30×30×6 mm oraz pojemności całkowitej 50 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.130.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 34×34×18 mm oraz pojemności całkowitej 104 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek Choco keys to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności w produkcji oraz wysoką jakością wykonania. Forma sprawdzi się zarówno u klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych, którzy chcą rozkoszować się słodkimi deserami o precyzyjnym kształcie i doskonałym smaku. Foremka do czekoladek 22.133.77.0065 o wymiarach 34×84×14 mm umożliwia wykonanie 8 czekoladek w kształcie klucza o pojemności 8 ml każda. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu, a jej ergonomiczność zapewni długotrwałe użytkowanie.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Fruits produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.132.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie owoców: 3x ananas 38×22 wys. 15 mm, 3x truskawka 35×25 h 15 mm, 3x winogrona 35×23 h 15 mm, 3x wiśnia 36×31 wys. 15 mm, 3x banan 40×27 mm wys. 15 mm o pojemności 10 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pigs produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.135.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie świnek o wymiarach 31×29×15 mm i pojemności 6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Love Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.138.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczki z serduszkami o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Coffee Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.139.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczek z ziarenkami kawy o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Starfish produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.142.77.0065 składa się z 14 elementów w kształcie gwiazdek o wymiarach 34×34×15 mm i pojemności 5,6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pine produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.146.77.0065 składa się z 4 elementów w kształcie choinek o wymiarach 36×24 mm i pojemności 13 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Flame produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.147.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie płomieni 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin My Love produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.148.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie serduszek 3D o wymiarach 12×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tartufino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.150.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie kulek 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Drop produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.153.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie jajek, kropelek 3D o wymiarach 23×30 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.