Taborety gazowe

Taborety z palnikiem gazowym przeznaczone są do profesjonalnego użytku w zakładach zbiorowego żywienia takich jak szkolne i zakładowe stołówki, restauracje, hotele ale także pralniach, gospodarstwach rolnych i hodowlanych przez odpowiednio przeszkolone osoby. Gazowe taborety gastronomiczne stosuje się do obróbki termicznej wszelkiego rodzaju produktów wymagających gotowania, smażenia, podgrzewania itp. Przeznaczone są do eksploatacji w zakładach zbiorowego żywienia do gotowania i podgrzewania potraw, w gospodarstwach rolnych do podgrzewania karmy dla zwierząt lub gotowania wody dla celów gospodarczych, w zakładach przemysłowych nie związanych z gastronomią do gotowania sporej ilości wody. Do podłączenia taboretu gazowego wymagane jest przyłącze gazu w pomieszczeniu w którym taboret będzie instalowany. Urządzenie to może być także zasilane za pomocą butli gazowej propan-butan co w znaczący sposób ułatwia manipulację taboretem – na przykład można go wykorzystać jako urządzenie przenośne na imprezach plenerowych, rautach, festynach itd.

Producent
Cena netto
od do
Materiał
Rodzaj gazu
Długość
od do
Szerokość
od do
Wysokość
od do
Moc całkowita
od do
Ilość palników
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.