-
Ostrze zapasowe do krojenia frytek 11 mm | HENDI, 630419
Netto: Brutto: -
Krajalnica Profi Line 250 red edition | HENDI, 210086
Netto: Brutto: -
Krajalnica ręczna do kiełbas | HENDI, 222805
Netto: Brutto: -
Elektryczna maszynka do makaronu 14 cm | HENDI, Kitchen Line
Netto: Brutto: -
Końcówka MPF2,5/4 – GNOCCHI | HENDI, 229415
Netto: Brutto: -
Maszynka ręczna do makaronu, 44x38,2x34 cm | HENDI, 224830
Netto: Brutto: -
Maszynka do krojenia frytek | HENDI, 630402
Netto: Brutto: -
Maszynka do makaronu – ręczna | HENDI, 226407
Netto: Brutto: -
Końcówka MPF2,5/4 – PASTA SFOGLIA | HENDI, 229392
Netto: Brutto: -
Nacinarka elektryczna do kiełbas | HENDI, 265109
Netto: Brutto: -
Forma do ravioli - klasyczna 32x13,7x1,8 cm | HENDI, 975534
Netto: Brutto: -
Forma do ravioli - chef 32x13,7x1,8 cm | HENDI, 975541
Netto: Brutto: -
Krajalnica nastolna, średnica: 25 cm | HENDI, Kitchen Line
Netto: Brutto: -
Krajalnica nastolna, średnica: 30 cm | HENDI, Kitchen Line
Netto: Brutto:
Krajalnice
(44)Wszystkie kategorie w dziale Krajalnice gastronomiczne
Krajalnice Hendi to profesjonalny sprzęt przeznaczony głównie dla mniejszych restauracji, barów, pensjonatów czy sklepów oraz kuchni domowych. Wyróżnikiem marki jest różnorodność produktów. W ofercie znajdują się nie tylko standardowe krajalnice do wędlin i mięs, lecz także nacinarki do kiełbas, maszyny do krojenia frytek czy ciasta na makaron. Szeroki asortyment uzupełniają liczne akcesoria i części wymienne, które podnoszą funkcjonalność urządzeń.
Sprzęty gastronomiczne Hendi nie bez przyczyny cieszą się popularnością. Marka łączy przystępne ceny urządzeń z wysoką jakością wykonania, wydajnością, prostotą i wygodą obsługi oraz nowoczesnymi zabezpieczeniami. To produkty godne zaufania, które polecamy na podstawie wielu lat doświadczenia w wyposażaniu profesjonalnej gastronomii.
Elektryczna krajalnica Hendi – profesjonalny sprzęt dla mniejszych i większych firm
Marka Hendi tworzy profesjonalne maszyny gastronomiczne dla firm i instytucji, które szukają połączenia dobrej wydajności, jakości i przystępnej ceny. Większość krajalnic Hendi powstaje ze stali nierdzewnej i anodowanego aluminium, a wyposażona jest w mocny silnik chłodzony powietrzem, wbudowaną ostrzałkę i mechanizm blokujący.
Duża średnica noża (19–30 cm) i płynna regulacja grubości krojenia pozwalają na sprawną pracę z różnorodnymi wędlinami i mięsem. Dzięki solidnym materiałom i sprawdzonym rozwiązaniom technicznym urządzenia są przystosowane do długiego i intensywnego użytku. Jednocześnie nie wymagają wiele doświadczenia i wysiłku w obsłudze – z powodzeniem radzą sobie z nimi również początkujący pracownicy. W większości modeli wszystkie części mające kontakt z żywnością można szybko zdemontować: czyszczenie jest łatwe i skuteczne.
Krajalnice stołowe marki (z serii takich jak Kitchen Line/Profi Line) to świetny wybór zwłaszcza dla mniejszych restauracji, firm cateringowych, sklepów czy stołówek. Dla takich lokali, które bardziej niż na masową produkcję stawiają na ergonomiczne wyposażenie kuchni gastronomicznej i jakość przyciągającą klientów.
Różnorodność rozwiązań – krajalnice Hendi
Krajalnica Hendi jest dostępna w wielu wariantach pod kątem mocy (wydajności), średnic ostrza (rozmiarów surowca) czy możliwości regulacji. Do sprzętu można dokupić różne przystawki, noże i akcesoria, które zwiększają jego funkcjonalność. Producent dostarcza również specjalistyczne krajalnice gastronomiczne, m.in. do kiełbas, frytek czy makaronu. Dzięki wymiennym nożom i prasom czy różnego rodzaju końcówkom urządzenia służą długi czas i dostosowują się do bieżących potrzeb kuchni.
Jako oficjalny polski dystrybutor Hendi oferujemy szeroki asortyment produktów marki. Chętnie doradzimy, dzieląc się wiedzą i doświadczeniem zdobytym w ciągu lat wyposażania lokali gastronomicznych. Zapraszamy do skorzystania z oferty oraz zachęcamy do kontaktu ze specjalistami. Gdy poznamy Twoje oczekiwania (np. najwyższa wydajność, najszersza regulacja czy najniższa cena), wskażemy kilka najlepszych modeli.